Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AWE

KRESKA MOCNA I KRESKA SŁABA=CZY TO CIĄŻA??????

Polecane posty

Gość AWE

Hi, pewnie macie w tym większe doświadczenie, ja nie mam jeszcze dzidiusia a bardzo byśmy z mężem chcieli "byc w ciąży". Czy keidy na teście ciążowym wyszła mi jedna wyraźna kreska (czyli niby brak ciąży) i druga taka jasniejsza, ale zauważalna (na instrukcji napisano, że kiedy sa 2, to jest ciąża), to czy jest prawdopodobieństwo ciąży? Czy którejś zWas tez tak kiedyś wyszło? I jaki był ciąg dalszy?

Gość Mammy
Ja miałam najpierw słabiutką kreseczkę (około 4 dni przed spodziewaną miesiączką), dwa dni po już bardzo mocną a teraz mam Asię!

Gość papapapapapapa
ciąża,gratuluje

Oj +tak,kreseczka zacznie już tylko ciemnieć :) Gratuluję w takim razie bo na 99% jesteś w ciąży :) 🌼 powtórz test za tydzień dwa a na pewno kreska będzie ciemniejsza :) POzdrawiam

Gość takkkk
ja miałam tak samo a teraz jest Pawełek

Testom nie zawsze należy wierzyć. Raz robiłam test i uradowana myslałam, że jestem w ciąży bo pojawiły się dwie ekstra mocne kreseczki. Niestety ta druga różowa rozlała się. Nie wiem może test był wadliwy, i na pewno bo potem jak zrobiłam dla pewności drugi test wyszedł negatywny. Było to ponad rok temu i dlatego wiem, że w testom do końca nie ufać ;)

Gość iza..
zrobilam 3 i na kazdym kreseczka byla dosc slaba.Teraz mam w brzuszku Adę:)Gratukuje

Gość augusto
co za głupie stwierdzenia "chcielibyśmy byc w ciąży"..... beznadzieja! Jak wiadomo facet nie może byc w ciąży... mozna razem OCZEKIWAC NA DZIECKO ale być w ciązy...... :o żenada!!!!!

Gość jkfklgj
Jak czytam takie wpisy jak powyżej to jest własnie żenada....

Gość IIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIII
ja jak czytam posty takie jakaugusto to też mi się żółć ulewa - kobieto może nie wszyscy są swoim chłopem tak rozczarowani jak Ty??? - co widać z wypowiedzi!!! AWE - gratulacje bo to raczej ciąża!!!

Gość 11111111
ja tak miałam,powtórzyłam test po kilku dniach i juz dwie krechy byłuy grube i widoczne augusto autorka zaznaczyła "być w ciąży " w cudzysłowiu wiec się juz nie czepiaj !!!!