Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaktusik

ZAKLINACZKA DZIECI

Polecane posty

Gość a_hansen
Dziala ta stronka,musisz miec zainstalowany program Acrobat.Mi sie otwiera

Gość maniek
strona dzialajezeli nie mozesz kliknac na link poprostu przeklej do przegladarki

Gość Aniąt
Dzięki, zainstalowałam Acrobat i już ściągnęłam książkę. Czy macie namiary na stronę z "Językiem dwulatka"? Pozdrawiam.

No właśnie,czy ktoś natknął się już na multimedialną stronkę drugiej części??? Pozdrawiam 🖐️

Gość Blondikonti
Ta stronka jest zablokowana, ma ktoś mozwe inny link lub może mi przesłać na maia? Proszę....

Gość maniek
a moze by sie tak wysilic i poszukac ?? jezyka niemowlat ?? http://www.torun.mm.pl/~wakietka/jnth.pdf

Gość Blondikonti
Dziekuje bardzo.Szukałam,ale nie mogłam nic znaleźć.

Gość agnieszka-f
Do "maniek" Dzięki serdeczne za link... U mnie działa bez problemów. Pozdrawiam serdecznie.

Gość dankin-82
CZEŚĆ!!! MAM PYTANKO: CZY MA MOŻE KTOŚ "JĘZYK DWULATKA" T.HOGG W WERSJI ELEKTRONICZNEJ? JEŚLI TAK TO PROSZĘ O PRZESŁANIE NA ADRES dankin-82@o2.pl BĘDĘ NAPRAWDĘ BARDZO WDZIĘCZNA POZDRAWIAM I ŻYCZĘ UDANEGO WEEKENDU

Gość Aniąt
Też bardzo proszę o namiary na "Język dwulatka" w wersji elektronicznej. Pozdrawiam.

kiedys zajomowalm sie pilnowaniem dzieci-niania bylam.ludzkie pojecie przechodzi na co pozwalaja rodzice dzieciom a pozniej sie dziwia ze marudza,ze nie spia,ze cos...tam.....a pani zaklinaczka nic innego nie robi jak wprowadza reguly do ktorych male dziecko sie bardzo szybko przyzwyaczaja to zwykle rodzicom zle zniesc trudy i konsekwencje wlasnej glupoty. zdajemy testy na prawo jazdy moze powinnismy zdawac testy na dobrego i rozwaznego rodzica aby pozniej zadne zaklinaczki nie musialy nam pokazywac naszych błedow?????

Gość JAWOREK
WITAJCIE PONOWNIE, Przepraszam, że tak długo się nie odzywaam, ale wszyscy się pochorowaliśmy - i miałam w domu szpital. Przykro mi, że to ja Was poinformowałam o śmierci Tracy....jest to niesamowita strata dla ludzkości, niepowtarzalna osoba, która pomagała, zawsze z uśmiechem, niezmordowanie tłumaczyła rodzicom, gdzie popełniają błędy... straszna szkoda :(((( Poszukuję w chwili obecnej ( i nie ja jedna pewnie) JĘZYKA DWULATKA. MACIE? TO PRZEŚLIJCIE PROSZĘ CHOCIAŻ W WERSJI ELEKTRONICZNEJ - JAK ZNAJDĘ W JAKIEJŚ KSIĘGARNI TO SOBIE KUPIĘ. A w tej chwili mam kłopoty z moją Julią - i na pewno książka by mi pomogła. POMÓŻCIE PROSZĘ - JAWOREK@TLEN.PL. DZIĘKI ZA GÓRY

Gość DorotaP
cześć właśnie ściągnełam sobie książkę - język niemowląt - dzięki. ale mam inny problem. Moje 21 - miesięczne dziecko - chłopczyk - rzuca wszystkim co mu tylko wpadnie w ręce - zabawki, buty, książeczki itp. itd. Nie wiem jak sobie z tym poradzić,nadmieniam że jest to BARDZO BARDZO żywe dziecko. Może ktoś z was spotkał się z czymś takim i sobie poradził - za wszelkie rady będę wdzięczna. Pozdrawiam

cześć! mnie udało się kupić tą książkę - język dwulatka - polecam! DorotkoP, jak przeczytałam twój wpis - to nasuwa mi się pytanie: ile twój maluszek ogląda dziennie telewizji??? ja miałam podobnie z moim synkiem, ma teraz 1 i 10 mies. tylko dodatkowo kłopoty ze snem, płacz przez sen, kopanie, rzucanie się - jak sie okazało, po odstawieniu telewizora dziecko sie wyciszyło - no nie zrobił sie aniolkiem , bo to bardzo żywe i ruchliwe stworzonko, ale zaczął sie spokojniej zachowywać, można mu więcej wytłumaczyć - jest to męczące przez cały dzień tylko sie bawić i nie odpocząć przy obejrzeniu żadnej bajki (a oglądał z zachwytem kilka godzin - to były same bajki bez przemocy czyli krecik i puchatek) , ale jak tylko znowu coś ogląda to w nocy jest \"powtórka z rozrywki\" - więc nie oglądamy tv już około miesiąca. a dodatkowo to nie martw się bo takie zachowanie jest normalne, maluchy bardzo lubią robić coś co wzbudza ogólne zainteresowanie! musiałabyś mu zostawić kilka rzeczy którymi wolno mu rzucać, a stanowczo zabronić rzucać resztą - może to pomoże - życzę powodzenia! :-)

Gość madziad
Witajcie gdzie udalo Ci sie kupic ta ksiazke??? Wszystkie naklady wyczerpane :( Przyznaje ze tez berdzo by mi sie przydala :) Moze ktos ma wersje elektroniczna?? Ja mam z kolei straszny problem z usypianiem (Damian 2,5 roku) wogole nie chce zasypiac - juz probowalam roznych metod i nic.......... może ktos ma jakis sposob na maluszka??

Gość DorotaP
Cześć Mamusia Tomusia. Spróbuję zastosować się do Twojej rady - mam nadzieję że dam radę. Może to coś pomoże, jeśli tak, to zostanie mi tylko namówienie mojego synka do próbowania różnych potraw, bo jak na dzień dzisiejszy to zatrzymał się na określonym etapie i nie chce próbować nowych potraw. Jeszcze tylko odstawka "usypiającego cycka" i może coś z tego małego "Pershinga" wyrośnie. Trzymajcie się wszystkie mamusie i tatusiowe - jakoś damy radę, my też nie byliśmy aniołkami - a co z nas wyrosło ?!

Gość DorotaP
Cześć Mamusia Tomusia. Spróbuję zastosować się do Twojej rady - mam nadzieję że dam radę. Może to coś pomoże, jeśli tak, to zostanie mi tylko namówienie mojego synka do próbowania różnych potraw, bo jak na dzień dzisiejszy to zatrzymał się na określonym etapie i nie chce próbować nowych potraw. Jeszcze tylko odstawka "usypiającego cycka" i może coś z tego małego "Pershinga" wyrośnie. Trzymajcie się wszystkie mamusie i tatusiowe - jakoś damy radę, my też nie byliśmy aniołkami - a co z nas wyrosło ?!

Gość DorotaP
Sorry, za podwójną wiadomość ale to mój wspaniały komputerek ....

Gość Big Daddy
Witam wszystkich mam wielka prośbe. Czy moze ktos nagrywal zaklinaczke dzieci lub ma juz nagrany ten filmprosze dajcie znac bo bardzo mi na tym filmie zalezy. Troche odcinkow opuscilem i chciabym nadrobic Pozdrawiam wszystkich Adam

Gość margaretbe
Dla wszystkich Zainteresowanych ksiażką Język dwulatka: dowiedziałam sie w jednej internetowej księgarni, że na początku lutego ma zostać wznowiony nakład w/w ksiazki (ja sie juz ciesze, bo sama tez jeszcze nie mam tej ksiazki)

Gość kasieńka1
Ja powrcam do sprawy butelki. sprawdziłam butelka medela to ta sama butelka o której mowa w programach i szukam osób które już ja wypróbowały. mój mały (5 miesięcy) nie chce pić mleka z butelki i mamy z nim straszne kłopoty bo gdy ja wychodzę mały nic nie chce jeść bywało nawet że przez cały dzień nic i mąż jechał do mnie awaryjnie żeby dziecko nakarmić. Chciałabym wypróbować tę butelkę habermana ale nie jestem pewna czy poskutkóje a nie jest tania. Co Wy o niej sądzicie?

Do kasieńki: to faktycznie ta sama butelka, którą proponuje Zaklinaczka. Sama jej nie próbowałam, ale zamierzam ją kupić. Tylko... kurde, jeszcze parę dni temu była ona dostępna za 64 zł, a dziś sprawdzałam ceny... wszędzie są za 99 zł ;(( Taka podwyżka, uuuuuuuuuuuuuuuu......... Aha, na niektórych stronach medeli nazywana jest butelka habermana, czyli identycznie jak na stronie ZAklinaczki. To musi być ta sama Ktoś zna może jeszcze adresy, gdzie można ją kupić za ok. 60 zł???

Gość kasieńka1
Ja też szukałam niestety już jest za 110 zł i też chcę ją kupić ale nie jestem pewna czy mi pomoże. Jeśli znajdziesz ją gdzieś taniej proszę daj znać

http://www.maluchy.com.pl/exec.php?C=Sz2&S1=Producent&ESID1=12010490 tutaj po prawdzie butleka kosztuje 110 zł, ale za to ma dwa smoczki i koszty pzresyłki 7 zł. Razem 117. A w calineczce, której podałam Ci link, butla kosztuje 90,6 zł, ale koszty pzresyłki to 15 zł za pośrednictwem poczty, a 30 zł przesyłka kurierska. No i smoczek jest jeden... Hmmmmm.... No i jeszcze jeden adres: http://www.sklep-med.pl/index.php/manufacturers_id/15 Butelka za 99 zł, z jednym smoczkiem, za to koszt pzresyłki pokrywa firma

Gość kasieńka1
Elfia mamo dziękuję za pomoc już zajrzałam na tę stronę i wysłałam zapytanie o to co wchodzi w sklad tej butelki gdyż nic nie pisza o ilości smoczków w komplecie a na innych stronach gdzie butelka jest droższa wymieniaja dwa smoczki jak dostane odpowiedz to odrazu dam znać ach zapytałam sie jeszcze czy można dostać osobno smoczki i w jakiej są cenie zobaczymy co odpowiedza

kasienko, ja już pytałam, czy osobno możńa dostać smoczki i w jednej firmie, mamadama dostałam odpowiedź, że nie ma. Ale srobuj, może Tobie się uda gdzie indziej. Ten zestaw z dwoma smoczkami byłby niezły, szczególnie, że mam zamiar kupić jeszcze laktator firmy medela, a ten ma już butelkę. Tak więc miałabym dwie butle i dwa smoczki (a potem ogłoszę bankructwo...;))

Gość kasieńka1
no właśnie dlatego sie tak dopytuje żeby nie musieć ogłaszać bankructwa ale już moja kochana mama zaproponowała swój udział w kosztach zakupu butelki. a tak poważnie jeśli faktycznie nie można kupić smoczków osobno to lepiej wydać trochę wiecej i kupic odrazu dwa bo jak coś sie stanie to co nową butelkę kupować?

Gość kasieńka1
Elfia mamo dostałam odpowiedź ze sklepu calineczka: Witam W zestawie są 2 smoczki. Niestety na tą chwilę nie posiadam informacji w jakiej cenie są same smoczki Pozdrawiam Adam Przybysz Sklep Calineczka Warszawa Grochowska 178 tel/fax 022-6100399 tel.kom 0606733838 calineczka@calineczka.pl www.calineczka.pl Butelka tam kosztuje 90,60 zł + koszt przesyłki 15zł wiec jak kupować to chyba tu