Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaladypank

DO wszystkich zyczliwych...pomozcie

Polecane posty

Gość malaladypank

zwracam sie z ogromna prosba do panstwa jezeli ktos posiada jakies dodatkowe kosmetyki do pielegnacji niemowlat,posciel dla noworodka ,pieluszki tetrowe, jednorazowe opakowania do przechowywania pokarmu, wkladki laktacyjne oraz laktator, bylabym stokroc wdzieczna potzrbuje tez ubranka dla noworodka moja Gwiazdunia urodzi sie w lutym a ja jeszcze prawie nic nie mam nasza sytuacja nie jest za ciekawa,poniewaz nasze dziecko nie jest przez nikogo w mojej rodzinie oczekiwane i na nikogo z bliskich nie mozemy liczyc _________________ Pozdrawiam serdecznie, Aga i Gwiazdunia w brzusiu agula333@o2.pl

Gość podciągam topik może ktoś
pomoże?

Gość skoro masz net
to chyba taka biedna nie jestes?

Gość malaladypank
moge korzystac z netu tyko dlatego,ze mieszkam tymczasowo u znajomych a oni maja stale lacze.sami pomagaja mi jak moga i jestem im za to bardzo wdzieczna. przykro mi,ze mi nie wierzysz :( pozdrawiam Aga i gwiazdunia w brzusiu :)

Gość nie przemuj się
takimi tekstami, miałam podobny problem i tez pierwwsze co usłyszałam prosząc o pomoc to to że na net mnie stać i jakieś głupie rady, że jak zrezygnuję z netu to mnie będzie na cos innego stać. no bzdura, ja też mam net tylko dzięki czyjejś życzliwości ,ale wiesz jacy są ludzie...zawsze najpierw podejrzewają i gardza tobą niż służą pomocą. nikt nie potrafi zrozumieć, że wystarczająco krępujące jest dla nas proszenie o pomoc, i że dużo nerwów nas to kosztuje i łez...bo nie jest łatwo prosić o pomoc...ale ludzie są tacy jacy są...mnie nikt nie pomógł, mam nadzieję, że choć tobie się uda.pozdrawiam i trzymam kciuki (acha możesz zgłosić się do opieki społecznej tam na pewno dostaniesz ciuszki dla maleństwa, można sobie wybrać, niektóre całkiem niezniszczone i ładne i w bardzo dobrym stanie).

Gość malaladypank
dzieki za wsparcie :)

Gość malaladypank
:(

Gość malaladypank
:(

Gość sasasas
wyslalam do ciebie maila

małalady >>> mam trochę poscieli dla niemowlaczka do łozeczka. Wysyłam Ci maila :))

Gość malaladypank
dziekuje za wszystko drogie mamusie :) za wsparcie rowniez