Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danaaa

projektowanie mody

Polecane posty

Gość danaaa

Cz ktos z Was wie,gdzie mozna wyslac wlasne projekty strojow?dodam,ze sa to moje poczatki i raczej nie powalaja;)ale chcialabym sprawdzic,czy sie komus podobaja.dodam,ze jestem z Tarnowa.

Gość PIOTR KRAJEWSKI GALERIA MODY
witam wiesz jak chodzi o jakies drobne wskazówki to pszeslij i zobaczymy i cos popiszemy sobie pamietaj ze twoje projekty sa zawsze bardzo wazne i nigdy nie nieszcz tego co tworzysz pozdrawiam piotr z gdyni www.galeriamody.com

Gość Aumi
a ja studiuje projektowanie mody i mam juz sporo prac na koncie, wiem ze sa dobre ale tez nie bardzo wiem i troche sie boje je gdzies pokazac i czy znajde zatrudnienie w jakiejs irmie dlatego tez byłabym wdzięczna za jakis kontakt gdzie mozna je wysłac pozdrawiam

Gość kirrikirri
ja natomiast tez z 3miasta i równiez to moje hobby... nie wiem jak je wykorzystac :/

Proponuję fajne szablony, dzięki którym będzie Ci łatwiej projektować modę. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Jestem pewna, że okażą Ci się bardzo pomocne i zostaniesz wymarzoną projektantką.