Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWA PRZYSZŁA MAMA

PORÓD W SZPITALU NR. 2 - SOSNOWIEC

Polecane posty

Gość mamaTosi:)
Nieprawda że mają jedną sale, niema żadnego problemu co do porodów rodzinnych. Szpital, tak jak już wcześniej pisałam i dziewczyny również,jest super. Zdarza się że rodzi kilka dziewczyn naraz ale mają kilka sal porodowych na każdej jesteś sama i na każdej może ktoś być z Tobą. Dzieciaczka masz przy sobie od chwili kiedy przyjdzie na świat jeśli tylko chcesz. Ja zaraz po porodzie prosiłam żeby małą zabrali ale byłam strasznie zmęczona. Jak tylko doszłam do siebie to zaraz mi ją przywieźli i już była ze mną. Tzn potem dostała żółtaczki i musiała poleżeć pod lampami więc przywozili mi na karmienie ale ogólnie jak maleństwa są zdrowe to są przy swoich mamach:)

Hmmm ja rodziłam niedawno znaczy 18 sierpnia-pojechałam do szpitala nr 1 ze wskazaniem do cięcia wypisanym przez mojego lekarza prowadzącego. Położyli mnie na patologii i czekałam... leżałam 1 dzień i na drugi okazało się, że nie ma wskazań do cięcia i mam rodzić naturalnie dzicko 4800... cóż miałam rozmowę z ordynatorem który zapewniał mnie, że wszystko bedzie dobrze jednak nie przekonało mnie to i opuściłam szpital na własne żadanie. Poród odbył sie gdzie indziej przez cc dziecko dokładnie z wagą 4800 i 60 cm. Ogólnie szpitala nie polecam.