Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia1983

JAK TO NAPRAWDĘ JEST Z MIESIĄCZKĄ..... PODCZAS CIAŻY???

Polecane posty

Gość Nadia1983

Nie krytykujcie mnie że sa inne topiki na ten temat-jeżeli nie macie ochotymi pomóc to poprostu nie piszcie nic. Mam pytanie. Myślałm że moge być w ciąży lecz wczoraj dostałam okres.Sęk w tym że cały czas dosłownie pieką mnie piersi,mam bardzo nabrzmiałe sutki i ogólnie nienajlepiej się czuje.Myślałam że to przezokres ale nigdy tak nie miałam.W prawdzie jesttak samo obfity o bolesny jak zawsze ale oprócz tego mocno mnie bolą jajniki i mam twarde podbrzusze. Chciałabym wiedzieć jak to jest że można być w ciąży i mieć okres??Czytałam że powinien on być mniej obfity ale niektóre forumowiczki wypowiadają się że był normalny tak samo obfity i bolesny jak inne. Czy może któraś z was tak miała???Czy powinnam zrobić jednak test ciążowy???Jeśli tak to kiedy...podczas miesiączki czyjak mi sie już skończy??? Pomóżcie proszę

Gość ja21
to prawda można miec miesiączkę i być w ciąży.Więcej nie moge pomóc bo wiem tylko tye. Najlepiej zrób testjak będziesz się dalej źle czuła.

Gość mi się akurat

Gość mi się akurat
tak zdarzyło, że byłam już w ciąży, a miałam plamienie podobne do miesiączki. Niektórym kobietą tak się zdarza, więc koniecznie zrób test;) bo nigdy nie wiadomo...

Gość Nadia1983
Tylko ż eja mam normalny okres.Tak samo obfity i z takimi samymi bólami.Tylko że mam dodatkowe dolegliwości takie jak zawroty głowy lekkie mdłości itp.Sama nie wiem ...chyba jednak zrobie test

Gość no własnie
jak to jest?

Gość Nadin
dzis miałam załozyc podobny topik! Mam identyczny problem! i do tego tez jajniki mnie bola jak nigdy przedtem. Twoje objawy wypisz wymaluj moje! Tez szukam odpowiedzi na postawione przez Ciebie pytania

Gość Nadia1983
chyba jedynym rozwiązaniem jestpoczekć aż się skonczy okres i zrobić test A ty Nadin chcesz zajśc w ciążę???Odezwij się może w końcu znajdę kogoś z podobnymi problemami jak ja

Gość Nadin
że nikt nam nie odpowiedział?! Nadia oto chodzi, że nie chcę zajśc w ciążę-przynajmniej jeszcze nie teraz! Jutro chyba wybiore sie do lekarza-ale chyba wczesniej rano zrobie test.

Gość Nadin
że nikt nam nie odpowiedział?! Nadia oto chodzi, że nie chcę zajśc w ciążę-przynajmniej jeszcze nie teraz! Jutro chyba wybiore sie do lekarza-ale chyba wczesniej rano zrobie test.

Gość Nadia1983
To daj mi znać co powiedział Ci lekarz. Jestem ciekawa co powi lekarz na ten temat

Gość barbel
może coś z Waszymi hormonami się porobiło a nie zaraz ciąża.Normalnie okres znika ale w naturze wszystko jest możliwe i to jest piękne tak jak cud narodzin. Trzymam kciuki niech dzieje się to co dla was lepsze

Gość barbel
może coś z Waszymi hormonami się porobiło a nie zaraz ciąża.Normalnie okres znika ale w naturze wszystko jest możliwe i to jest piękne tak jak cud narodzin. Trzymam kciuki niech dzieje się to co dla was lepsze

Gość Nadin
tez tak mysle ze to hormony i urojenia- oby :-) ciekawe jak ten test wypadnie podczas miesiaczki mhm?

Gość Nadin
niepokój minął-dzis a teście byla tylko jedna niebieska kreseczka !!! huura!

Gość Nadin
niepokój minął-dzis a teście byla tylko jedna niebieska kreseczka !!! huura!