Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona na amen

Boje sie

Polecane posty

Gość wystraszona na amen

Obawiam sie ciazy,wybaczcie,ale jeszcze nie czuje sie zostac mama,tymbardziej,ze mialam przygode z chlopakiem,ktorego nie chcialabym za ojca dla mojego dziecka,-prosze o odpowiedz w jakim czasie po zajsciu w ciaze zaczynaja bolec piersi,ja jezeli jestem w ciazy to 3 tydzien,a piersi w ogole mnie nie bola,ale boje sie,bo to by byla przypadkowa ciaza,a ja marze o planowanej.Prosze panie,ktore juz rodzily o odpowiedz

Gość xox
Nalezy ponosić konsekwencję swoich czynów. A ciąża to nie horror. Bedzie dobrze będziesz miała fajne dziecko i bedzie ok. A facet ?/ Jesli nie jest idealny to po co sie z nim bzykałaś ??

Gość Wikness
Słuchaj,z kazdym jest inaczej. NIe ma wiec reguly,kiedy piersi zaczynaja bolec, albo czy w ogole musza bolec itd. Nie martw sie, powiem tak,sama bylam juz w takiej sytuacji i glupia nie zrobilam testu,bo tak sie balam. Przez 3 miesiace chodzilam w stresie, bo okres mialam skapy a kazde pogorszenie samopoczucia, bol brzucha itd. bralam za ciaze. Popadlam doslownie w paranoje. Dlatego zrob sobie test,albo najlepiej idz do lekarza,przestaniesz sie denrwowac,nie ma to jak zyc w niepewnosci :( NIe popelniaj mojego bledu... I trzymaj sie!