Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *mycha*

antykoncepcja*mycha*

Polecane posty

Gość *mycha*

cześć Wam dziewczyny.... mam 18 latek i wspaniałego chłopaka:) Początkowo brałam Diane 35 ze względu na cerę i nieregularne miesiączki... Potem spytałam ginekologa, czy są one też dobrym środkiem antykoncepcyjnym, bo zaczęłam różne zabawy erotyczne;p Teraz słyszę większość złych opinii na temat Diane 35... Mogłybyście doradzić, które tabletki brać... albo co wiecie o zastrzykach anty i plastrach?? jaką skutecność dają, ile kosztują?? I podajcie przykłady, po których tabletkach któraś znajoma zaszła pomimo wszysto w ciążę.... Nie wiem co ma cena do tabletek:/ Przecież NFZ refunduje zapewne tylko leki na cerę... plis proszę o pomoc.. nie ufam zbytnio lekarzom i dlatego chcę też Waszych opinii i informacji... bo mój były ginekolog nie był pewny jakie zabezpieczenie dają pigułki... to chyba powinien wiedzieć, strzelił, że 99,3% chyba:> a co Wy słyszałyście??:) Bye bye

Gość Jesli nie ufasz lekarzowi
to go zmien. Po drugie juz bylo wiele tematow na ten temat i moze warto ruszyc sie i poszukac a nie zakladac nowy temat na to samo. Poza tym jest wiele stron o antykoncepcji i wystarczy poczytac a nie wszsytko wszyscy chca miec jak najlatwiej niestety tak sie nie da. a poza tym my nie jestesmy w wiekszosci lekarzami i nie mozemy Ci powiedziec na ktore tabletki bedziesz dobrze reagowac . Kazdy organizm reaguje inaczej i trzeba byc pod kontrola lekarza i polecam strone http://www.forumginekologiczne.pl/md.php?name=forum&file=viewforum&forum=237&cat=48&cat_title=Ginekologia

Gość *mycha*
to dajcie proszę jakieś fajne stronki fajne o antykoncepcji pliiis:*

Gość *myszol*
thx wielkie:D inne propozycje jakieś??:D