Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morticia 82

BRAK OKRESU PO TABLETKACH....MIAŁ KTOŚ?????????????

Polecane posty

Gość morticia 82

Bralam MARVELON 3 lata.Póżniej miala być przetrwa 3 miesiace i mialam dalej brać...............ale okres sie nie pojawil........... i nie mam juz go ponad poł roku. Lekarze lecza i nic......co jest...........czy mial tak ktoś, prosze o odpowiedz o co biega??????????????

Gość ewa26
ja bralam Diane 35 przez 3 lata i po odstawieniu nie mialam okresu 6 m-cy.Dopiero jak poszlam do ginekologa to przepisal mi luteine i po 5 dniach dostalam okres.A ginekolog powiedzial ze jak nie dostane okresu po tych tabletkach to trzeba zrobic test na poziom hormonow.

Gość minka11
ja brałam przez 2 lata Logest i po odstawieniu nie mialam okresu przez prawie 4 miesiące, ale potem sam sie pojawił, za to do tej pory mam wszystko rozregulowane i dostaje okres bardzo roznie :/ a zanim zaczelam brac tabletki mialam jak w zegarku

Gość morticia 82
hej, dzięki za odpowiedziii, ja już i luteine bralam i inne tabletki, robilam test na prolaktyne wypadł oklenadalnic i mam skierowanie na kolejne badania :-((( i ciekawe jak będzie, jak bym kiedyś wiedziala że takie problemy będą................

Gość ja też ewa i tez 26
podobnie brałam diane 35 przez ok4 lata, przez 3 miesiące po odstawieniu nie miełam okresu, ale potem sam się pojawił. Teraz mam tak rozregulowane że mam co 36, albo co 42, do mojej doktór trzeba teraz czekać ok 3 miesiące i nie wiem co robić i czy wogóle coś robić. Białystok

Witam. Biorę jeanine od 6 miesięcy. Ostatnio nie miałam krwawienia. Troche się wystraszyłam i zrobiłam sobie test, wynik ujemny. Pomocy

Gość Maydayka
Niestety skutkiem ubocznym pigułek jest to, żepóki się je bierze jest OK, ale po odstawieniu strasznie rozregulowują własne hormony. No i potem może tak być, że okresu nie ma przez pół roku. Szkoda tylko, że nikt o tym nie informuje przed zapisaniem pigułek :( Moja kumpela męczy się już 2 lata nad powrotem do normalności po pigułkach. A przed braniem była całkowicie zdrowa. Ja pigułki odstawiłam w grudniu i okres dostałam po 42 dniach.

Gość takase
jejku, strasze, mysle nad odstawieniem, al teraz sie po prostu BOJEEE

Gość Hilton_-
Ja tez juz ok 11 miesiecy nie biore tabl.anty i wlasnie od tego czasu mam nonstop problemy z okresem,bralam tabl.ponad 2 lata dopoki sie dowiedzialam ze kobiety ktore biora dluzej niz 2 lata maja duzo wieksze ryzyko na urodzenie dzicka z "wadami",wiecie o co mi chodzi,ale to nie znaczy ze kazda z kobiet.A poza tym to tabletki tak jak kazde inne sa szkodliwe i dla naszego organizmu bo jak by niebylo to to wszystko jest chemia i tyle.spytajcie sie dziewczyny wlasnych lekarek czy biora pigulki to was wysmieja,ona juz tam dobrze wiedza co komu przepisuja,a nie ostrzegaja przed niczym bo by kase i pacjentow stracily.Ostatanio mi sie bardzo czesto zdaza ze wogule okresu nie dostaje i musze brac tabl. na wywolanie okresu,albo jak juz dostane okres to trwa 14 dni albo go wogole nie dostane,juz chyba nigdy w zyciu nie bede pigulek zrec,niech sie teraz facet martwi.Ja chce miec w przyszlosci zdrowe dzieci i nie chce dostac zatoru,zylakow itp.

d;atego wlasnie powinno sie robic przerwe co 6msc. Ale zgadzam sie ze pigulki to straszny syf choc dzisiaj biore pierwsza dopiero....;-/

Gość basia80
witajcie, z jednej strony chcialabym odstawic tabletki, ale ja nawet jak je biore dostaje czasem schizy ze moglabym byc w ciazy... co bedzie sie ze mna dzialo gdy pozostanie tylko gumka... z drugiej strony, czytajac posty o problemach z zajsciem po tabl, mam ochote to swinstwo wyrzucic...