Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Gość m+d

zapraszam m i d napalooona

Gość malinówka
Widzę,ze wzbudzilismy szczere zainteresownie :) Postanowiłam jednak tu napisac tylko i wyłącznie z tego powodu, by podziekowac napaaaalonej za zaangazowanie. dzieki! Pozrawiam wszystkich :) I milego dnia I oczywiście napisałam by powiedziec "cześć!" Dominatorowi :)

Gość dominator
czesc dziewczyny. ale sie usmialem jak zobaczyłem ten topik. zapewne dużo wniesie w to forum:) pozrawiam Was czyli napaloną i słodziutką:)

Gość hehe a jednak się odnaleźliści
e pozdrwiam również :) napalooona

Gość musli tropikalne
chciałam się Wam do czegoś przyznać na temat tamtego topiku, na którym pisaliśmy, ale jeszcze nie teraz, może później napalooona

Gość dominator
siedzę w pracy i mam dużo roboty ale musze znaleźć trochę czasu dla moich nowych koleżanek:) napalona pewnie tamten tez wymysliłas. no przyznaj sie.

Gość musli tropikalne
nie, nie o to chodzi korespondowałam z jednym gościem wcześniej i mocno mi się wydaje że to był on-autor tamtego topiku i chciałam go wyczuć robił takie same błędy, myślę że to był on oczywiście to co tam pisałam to była prowokacja i z żadnym słowem się nie zgadzam, z tym co tam pisałam

od razu wiedziałem że nie możesz być aż taką desperatką:) Koleś zamilkł na dobre. może sie wystraszył że sie umówicie i go rozszyfrujesz jaki jest w \"łużku\":). malinówka coś zapracowana bo sie nie odzywa. chyba że nas już nie kocha.:(

Gość musli
tak mi się właśnie wydaje jego "cuż" było rozbrajające! uśmiałam sie do łez;)

aż dziw bierze, że XXI wieku panuje jeszcze wtórny analfabetyzm, a może wcale on nie jest wtórny? hmm malinówka pracuje aż wióry lecą:) może się odezwie🌻

równo napisałyśmy:) co do tego analfabetyzmu to było odnośnie tamtego gościa:0

patrzcie, jakis elegancki pan nam zasmieca topic. pewnie nie on jeden to zrobi ale cóż.

statystycznie to co piąty pisze bzdury....;) taka jestem śpiąca dzisiaj 😴 muszę uważać żeby głową nie walnąć w klawiaturę:)

Gość malinówka_2
:( Smutno mi,ze jednak ktoś sie podszywa pode mnie :( Czemu ludzie sa tacy? Dominator i napaloona - faktycznie zapracowana jestem dzisiaj troszke, ale potaram sie w miarę mozliwości - pisac :) Cieszę sie,ze jesteście! :) I przesyłam Wam buziaka 😘

zauważyłem że w sumie jestesci 2 słodziutkie. musli i malinówka. musli wyspij sie porzadnie. to bardzo wazne dla kazdego. chyba ze chcesz pilnowac naszego zajebistego tematu:) tez bym pospal ale by mnie z pracy wyrzucili a czas goni:)"no cuż"

Gość Odbytnica1977
zaśmiecam

🌻 ja tez w pracy....hehe zaraz kawa i może będzie lepiej! czyli malinówka 2 to ta prawdziwa tak? to zaczarni się malinko!

Zgodnie z zaleceniem Musli - \"zaczerniłam \" sie :) :)i moge pisac wobec tego w swoim wlasnym imieniu! :) Ha. Dziekuję! Domiantor - wiesz tak sobie mysle,ze z Ciebie to jest całkiem fajny facet - bo, ze sympatyczny - to już wiem! :) Ciekawa jestem z jakiej cześci Polski jesteś? :) Jesli wolno spytać? :)

lubicie swoje miasto? ja lubię:) byłam kiedyś w Katowicach:)

może to nie zabrzmi dobrze bo mieszkam w Katowicach ale Katowice są okropne. w porównaniu do Poznania czy innych ciekawszych miast to tu nie ma sie czym pochwalić. ale lubie to miasto bo od zawsze tu mieszkam.

byłam kiedyś (jak miałam 6 lat) w Tychach na wakacjach;) w Łodzi chyba nie byłam, a jeżeli tak to przejazdem. o 15 spadam do domu:) wreszcie!

byłam kiedyś (jak miałam 6 lat) w Tychach na wakacjach;) w Łodzi chyba nie byłam, a jeżeli tak to przejazdem. o 15 spadam do domu:) wreszcie!