Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia_w

Pomóżcie mamuśki ciąża?? cyz nie??

Polecane posty

Gość madzia_w

Jestem już 5 dni po terminie miesiączki, z moich obliczeń powinnam być w 19 dniu ciąży i chyba zaczynam się tak czuć. Mam bardzo wrażliwe piersi, każdy dotyk (małe uderzenie) powoduje u mnie delikatne siniaki, przez ostatnie 3 dni mam wrażenie, że mogłabym "kibelek" ściskać. Nigdy nie brałam tabletek a poztym bardzo chcemy mieć dziecko. Tyle, że wczoraj zrobiłam sobie test i w sumie nic nie wyszło tzn. że nie jestem w ciąży. Ale jak się zaczełam przyglądać to po chwili zauważyłm jakby tam była ta kreseczka, może nie wyszedł mi bo robiłam wiecozrem przed kąpielą. Wizytę u lekarza mam dopiero za tydzień ale chciałabym już coś wiedzieć. Proszę o jakieś informacje.

Gość zrob jeszcze jeden test
ale tym razem rano. powinien wyjsc bardziej wiarygodny wynik.

Gość Kami22
Ja także radze zrobic ponownie test - rano, bo wtedy jest najwieksze stezenie hormonow. Co do kreseczki-rzeczywiscie mogla jeszcze sie pojawic taka prawie niewidoczna, ale cos mi sie wydaje ze bedziesz mamusia. Ja test zrobilam dopiero po dwoch tyg. od dnia spozniajacego sie okresu(wieczorem) , bo wczesniej okres mialam nieregularny i pojawila sie juz mocna gruba krecha. Sadzac po objawach jakie teraz masz-uwazam ze pewnie Ci sie udalo i juz teraz Ci gratuluje!!! Pozdrawiam!