Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka_ja_kaja

wczesniejsze krwawienie przy tabletach...pomozcie

Polecane posty

Gość jaka_ja_kaja

biore tabletki i dostaje krwawienia zawsze we czwartki. dzis - jak wiadomo - jest sroda, a ja mam okres :| pod koniec opakowania mialam dolegliwosci zoladkowe i bralam Nifuroksazyd. czy to mozliwe, ze przez bigunki i Nifuroksazyd jakas tabletka mogla sie nie wchlonac i dlatego mam wczesniej okres? i czy mam teraz skrocic przerwe, czy normalnie zaczac opakowanie po 7 dniach? zamotalam sie :|

Istnieje prawdopodobieństwo, ze biegunki wypłukały ostatnia pigułke. To, ze dostałaś okres dzień wczesniej to nic nie znaczy. czasem sie zdarza, ze dzień później (mi sie tak zdarzyło pare razy), a czasem po prostu dzień wczesniej:) POD ZADNYM POZOREM NIE WOLNO SKRACAC 7-DNIOWEJ PRZERWY.....

wydaje mi sie, ze nie ma potrzeby skracac przerwy. to, ze okres dostalas wczesniej, to calkowicie normalne. przeciez organizm to nie mechanizm ;) Amelio > przerwe mozna sobie skracac. to wydluzac nie wolno pod zadnym pozorem :)

Gość stukrotka
A jeśli wystapiło dużo za wcześnie?? Co to może znaczyć?? Przy przedostatniej pigułce, a nie w 7-dniowej przerwie?? Trwało tak w bardzo małym nasileniu do 2. dnia przerwy... Nie wiecie może?? To zły objaw??