Szczypiorek 0 Napisano Styczeń 19, 2005 Jakie jest powiazanie miedzy nadzerka a cytologia. czy kobieta moze miec nadzerke a cytologie \"pierwsza\'?? Jak to jest, bo ja juz nie wiem co mam myslec. Znczy nie pytam sie o opinie lekarska tylko pytam sie czy ktoras z was miala nadzerke a cytologia byla w porzadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojej kolezance Napisano Styczeń 19, 2005 tak sie zdarzylo. I okazalo sie, ze byla zle zrobiona cytologia w prywatnym gabinecie, gdzie zaplacila za to badanie :-( Tez jej mowilam, ze jedno wyklucza drugie, zeby tam poszla i sprawdzila i nie dosc, ze nie zwrocono jej pieniedzy za zle wykonane badanie, to jeszcze na nia nakrzyczeli, ze skoro chciala miec prawidlowe badanie, to wymaz powinien pobrac lekarz a nie pielegniarka ... no comment Wiec u ciebie pewnie jest podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczypiorek 0 Napisano Styczeń 19, 2005 Ja poprostu nie wierze lekarzowi bo przy badaniu stwoierdzil ze jest taka mala a pozniej mi zaproponowal jakies badania za 70 zl iktore sprawdzaja czy nie jest grozna zmiana. Jeszcze to byla taka nieprzyjemna sytuacja i nie wiem czy chce poprostu wyludzic kase czy mam rzeczywiscie. Bede musiala przejsc sie do drugiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojej kolezance Napisano Styczeń 19, 2005 to chyba najlepszy pomysl, zeby inny lekarz potwierdzil badz wykluczyl te nadzerke. Jesli jest malenka, to moze nie trzeba z nia nic robic narazie i wystarczy jakas kuracja farmakologiczna? A moze sama sie wchlonie - bo i tak bywa. Natomiast jesli chodzi o kolezanke, to miala te nadzerke duza, spory stan zapalny (jest juz po wymrozeniu) a cytologie 1 grupa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczypiorek 0 Napisano Styczeń 19, 2005 Dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach