Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sokowirowka

Cos dziwnego sie ze mna dzieje...

Polecane posty

Gość Sokowirowka

Otoz dwa dni temu skonczylam okres ktory trwal 3 dni... ciagle mam zgage i kreci mi sie w glowie. Moze to ze zmeczenia, albo ze znerwicowania, w kazdzym badz razie nie fajne to uczucie. Bo ciaza chyba nie bardzo, co??? Czy przez stres mogl mi sie tak okres zminimalizowac??? :)

Gość A mógł mógł
Nie mozna wykluczyć zadnej ewentualności. Do 3 miesiaca moaj koelzanak miała okres - krótszy i ciut skapiejszy. Ale stresu tez nie mozna wykluczyć czy tez przemeczenia . Odchudzasz sie? Ja nie dawno bałam sie ciązy tak bardzo ze chodziłąm przemeczona non stop miała mdłosci, ale tez zachcianki rózne i jadłam non stop. A dla pewności poelcam test:)

Gość masesita
no nie wiem....krótki okres,zgaga...to może być ciąża.Więc może zrób sobie test....

Gość Sokowirowka
Jejciu, dopiero teraz weszlam znowu na to forum i przeczytalam wypowiedzi... Szczerze mowiac troche sie przerazilam... Niby nie ma czym, bo zawsze jestesmy zabezpieczeni i moj chlopak zawsze wszystko sprawdza po fakcie i mowi mi ze nie ma powodu sie obawiac, ale sam na sama mysl ma pietra. Zgaga dalej mnie trzyma, ostatnio schudlam 3,5 kg i wciaz mam nadzieje ze to z powodu stresu! Testu nie zrobilam bo wmawiam sobie ze nie ma po co...

Gość Raczej...
nie jest to ciaza...Zgaga jest objawem duzo pozniejszym...kiedy duzy juz plod naciska na zoladek...Ale dla pewnosci zrob test...Po co masz sie denerwowac...:)

zgaga owszem ale pod koniec ciazy strasznie meczy napewno nie na poczatku. Z kreceniem w glowie yo zupelnnie inna sprawa organizm w ciazy sie przestawia i kreci sie w glowie i jestes wiecznie zmeczona nawet jak sie wyspisz. Moja ciaza tak sie zaczynala tylko bez zgagi mialam okres trzy dni jak w twoim przypadku Pierwszy dzien normalnie ale w dwa nastepne dni bardzo delikatnie krwawilam. Sprawdz mocz jzeli jest ciemniejszy i bardziej intensywny w zapachu to szrob test

dla pocieszenia bardzo czesto mi sie kreci w glowie i jestem oslabiona a w ciazy nie jestem. Tak juz czasami bywa jak jestem przemeczona

Gość Sokowirowka
Wow, teraz dopiero zaczynam sie denerwowac... ale podobno to sie czuje, tak??? Ciagle sobie wmawiam ze to przez stres....

spox 2 vmiesiace temu mowilam partnerowi ze na bank jestem i nie bylam wiec zrob tescik ja nigdy sie nie zastanawiam poprosto go robie i mam z glowy ale ja jestem ciazowa maniaczka

a to krwawienie bylo normalne czy takie byle jakie ze go prawie nie zauwazylas, nie przeszkadzaja ci zapachy bo to wazne??

a to krwawienie bylo normalne czy takie byle jakie ze go prawie nie zauwazylas, nie przeszkadzaja ci zapachy bo to wazne??

Gość Sokowirowka
Zaczelo sie od plamienia brazowego, nastepnego dnia bylo nawet w miare, drugiego dnia juz tak srednio a trzeciego raczej male, czwartego dnia juz brak. Zapachy mi nie przeszkadzaja jakos nie specjalnie ostatnio czuje glod, ale jak sie przykleje do czekolady (po prostu ja lubie) to sie odkleic nie moge!!

jak plamisz na brazowo to zle bo powinnac krwawic na czerowno, jak sie zastanowisz to krwawienie na brazowo jest zawsze na koncu, kazdy organizm jest inny i ty sama powinnas zwrocic na to uwage sprawdz jeszcze mocz

Gość Sokowirowka
Nie, nie... zaczelam krwawic na brazowo potem juz na czerwowo. Juz kiedys mi sie to przydazylo. Zapomnialam jeszcze dodac, ze 4 miesiace temu odstawilam hormony, ale miesiaczka przychodzila normalnie i byla normalna. W tym miesiacu spoznila sie 2 dni no i bylo tak jak pisalam, trwala tylko 3 dni...

probuje ci uswiadomic IDZ PO TEST I TYLE NIE MYSL po co sie maetwic jest weekend:)))))

Gość Sokowirowka
No wlasnie, jest weekend, dlatego pojde w poniedzialek :p

Gość BETSE
JAK ZA WCZESNIE GO ZROBISZ TO JEST TAKA MOZLIWOSC

Gość Sokowirowka
Podobno ma sie pewnosc w 99%. Tylko ze to zalezy w ktorym dniu po stosunku robisz ten test. Chyba tydzien po juz wiadomo.

Gość Sokowirowka
Ale mnie wkurza ta zgaga... przychodzi zawsze wieczorem... Moze mi jakies Manti pomoze?

Gość Sokowirowka
Cos czuje ze dzisiaj w nocy bede liczyc owieczki zeby zasnac... Bo do apteki mam jakies 300 metrow ale zimno na dworzu... wiec... 1 owieczka, 2 owieczki, 3 owieczki, 4 owieczki, 5 owieczek....

Gość Sokowirowka
Ostatnio doliczylam do 34 a moze do 43... nie pamietam... ale zgaga jak byla tak jest :p

Gość Sokowirowka
Chyba jednak dzisiaj bedzie tescik.... Tak po prostu, zeby bylo o jeden problem mniej... Moze zgaga wtedy minie ;P

Gość ja tez
No i jak? Zrobilas tescik?

Gość Sokowirowka
No i juz po sprawie. Tescik negatywny... Zgaga dalej piecze ale jakos teraz przeszkadza mi to mniej :p Ale i tak lece jutro do lekarza, bo dalej nie wiem co sie ze mna dzieje :) POzdrawiam wszystkich!!!