Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IronLady

okres w 7 dniach przerwy

Polecane posty

Gość IronLady

Mam dwa pytanka. Po pierwsze po jakim czasie pojawia się okres w przerwie po tych 21 dniach (dodam, ze jestem po pierwszym opakowaniu Harmonetu) i po drugie czy podczas tych 7 dni przerwy jestem dodatkowo zabezpieczona czy musze stosowac np prezerwtywe dodatkowo? Z gory wielkie dzieki za odpowiedz

Gość Hipiska
Tez stosuje Harmonet. u mnie okres pojawia się 4 dnia przerwy, ale to chyba zależy od osoby. Ni e pamiętam jak to było po pierwszym opakowaniu bo już biorę ponad rok(a pamiec mam krótką) Jeśli chodzi o drugie pytanie to z tego co wiem to pigułki zabezpieczają tez owe 7 dni przerwy. Pozdrowionka

Gość okres moze sie
pojawic nawet jak juz zaczniesz brac nastepne opakowanie. Ale zwykle pojawia w trzecim-czwratym dniu przerwy. jesli nie zapomnialam zadnej tabletki i bierzesz je tak jak powinnas to jestes zabezpieczona non stop

Gość a co do tego ze to pierwsze
opakowanie to nie martw sie jesli okres ci sie skonczy i po jakims czasie znowu bedziesz miala lekkie plamienia bo zwykle tak bwa po pierwszym albo drugim opakowaniu. Dopiero jesli sie zbyt czesto tak zdarza to trzeba isc do lekarze i zmienic je na inne;)

Dziewczyny... a po co jest ulotka w pudełku??? ech nie chce wam sie czytac www.forum.antykoncepcja.prv.pl

Gość IronLady
Wielkie dzięki za odpowiedzi. Trochę się uspokoiłam. A ulotkę czytałam, tylk otam nie ma napisane po jakim czasie pojawia się krwawienie.