Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mada2005

POMÓŻCIE BO NIE WIEM CO ROBIĆ...!!!

Polecane posty

Gość mada2005

MÓJ 6TYGOED.SYNEK PODCZAS NOSZENIA W POZYCJI PIONOWEJ(ALE NIE TYLKO)CZĘSTO MOCNO WYGINA SIĘ DO TYŁU.MOŻE KTOŚ WIE CZY TO JEST NORMALNE I CO MOŻE OZNACZAĆ?LEKARZ MI MÓWIŁ ŻE NIE MA SIĘ CZYM PRZEJMOWAĆ ALE JA MAM INNE WRAŻENIE-INTUICJA PODPOWIADA MI ŻE MOŻE TO BYĆ OBJAW JAKIEGOŚ SCHORZENIA

Gość Ninka35
Gdzieś o tym czytałam. Ale dodatkowym objawem takiego schorzenia neurologicznego jest np. krzyżowanie nóżek, drżenie rączek itp. Nie pamiętam dokładnie, więc nie będę pisać. Z pewnością nie dotyczy to Twojego dziecka. Ale moja dzidzia też tak robiła i wszystko jest OK. Poza tym, lepiej takiego maluszka nie nosić w pozycji pionowej.

Gość Mamusia Tomusia
Mada 2005! nic sie nie martw, maluszek jest silny i ćwiczy sobie mięśnie, napewno będzie dobrze - jeszcze jak lekarka to potwierdziła, juz niedługo zacznie kopać nóżkami i uśmiechać się do ciebie :-) (a mamusie juz tak mają, martwią się zawsze na zapas i to przez długie lata!) pozdrawiam Bożena

Gość mada2005
DZIEKI ZA RADY,JESTEM JUZ TROCHE SPOKOJNIEJSZA.MASZ RACJE MAMUSIU TOMUSIA Z TYM PRZEJMOWANIEM SIE NA ZAPAS ALE UWAZAM ZE LEPIEJ BYC PRZEWRAZLIWIONA NIZ CZEGOS ZANIEDBAC...POZDRAWIAM