Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama

KIEDY MINA MDLOSCI!!!!

Polecane posty

Gość przyszla mama

JESTEM W 5 TYGONIU , WYMIOTUJE CALY DZIEN CZUJE SIE H....., CIAGLE JEM I ZNOWU NIE DOBRZE!!!! PORADZCIE COS

Gość zlaolimpia
Czesc ! Ja kiedy bylam w ciazy mialam mdlosci i wymoitowalam to konca trzeciego miesiaca. ( przez to miesiac lezalam w szpitalu)Potem same ustaly, ale zeby Cie nie znalamywac to mam pare rad, ktore byc moze Ci pomoga. 1. Nigdy nie wstawaj naczczo , zawsze przed wstaniem z lozka zjedz sobie krakresa, czy banana. 2. Pij duzo wody niegazowanej, bo inaczej mozesz sie odwodnic 3. Unikaj stresow, nie denerwuj sie 4. Odpoczywaj 5. Jedz czesto ale w malych ilosciach, jedz duzo owocow Powinnas isc do lekarza i powiedziec mu o uporczywych mdlosciach , podobno sa jakies tabletki ktore redukuja mdlosci. Zycze Ci wszystkiego dobrego, do trzeciego miesiac juz niedlugo. Trzymaj sie cieplo i dbaj o siebie i o maluszka.:):):):)

ja miałam mdłości tylko na początku ciaży i tylko na widok mięsa i nie ważne czy widziałam je w domu czy w TV. Sprawa bardzo indywidualna...

Ja miala tylko mdlosci(bez wymiotow) na samym poczatku ale od 10tc minely i etraz nic juz nie dolega. Wiem ze niektore maja mdlosci nawet do konca ciazy, to sprawa indywidualna.

Ja miala tylko mdlosci(bez wymiotow) na samym poczatku ale od 10tc minely i etraz nic juz nie dolega. Wiem ze niektore maja mdlosci nawet do konca ciazy, to sprawa indywidualna.

Gość Frezyjka1
Mi minęły po 4 miesiącu-myślałam że żołądek mi gardłem wyjdzie, ale są leki na usunięcie wymiotów-zapytaj swojego ginekologa.

Gość dioda
nie zalamujcie mnie dziewczyny - ja jestem w 1 miesiacu wlasnie sie o tym dowiedzialam i niemal natychmiast zaczelam miec mdlosci, dusznosci, zmeczenie... a mam do zskonczenia prace mgr. i chce ją obronic za miesiac ! ! !