Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m_jak miłość

Miesiączka po porodzie ?

Polecane posty

Gość m_jak miłość

6 mies temu urodzilam dziecko i pierwszy okres po porodzie miałam miesiąc temu. Tydzień temu miał być następny ale do dziś nie ma. Czy powinnam się martwić że jestem znowu w ciąży czy to normalne opóźnienie ? Czy ktoras z was tak miala i kiedy sie wyregulowal okres po porodzie ? Jak to było u Was ?

Gość madulka 76
to jest noramalne, nie przejmuj się. Po porodzie miesiączki są niereguralne. ja mam jak na razie co 6-7 tygodni, już trzeci miesiąc. Pozdrawiam

Gość wszystko ok.
ja urodzilam 9 miesiecy temu.pierwszy okres mialam 2 miesiace temu.absolutnie niebolesny.potem mislam jeszce raz cos co przypominalo okres bardziej ale trwalo 3 dni. moj lekarz uwaza ze to normalne.pozdrawiam

Gość ewita
Ja jestem po porodzie 10 miesięcy i jeszcze nie mam miesiączki. Mój lekarz powiedział, że mam czekać. Więc chyba jest to normalne. POzdrawiam

Gość sylwik74
Miesiąc temu mialam pierwszy okres - pół roku po porodzie. Teraz 5 dni mi sie spóźnia. Dzięki waszym wypowiedziom mogę odetchnąć z ulgą - DZIEKUJE WAM KOBIETY!!!!! Caluję wszystkie nowe mamusie!

Gość lus klarita
do ewity, jak jeszcze tu zagladasz, kiedy wreszcie pojawila sie u ciebie ta miesiaczka,ja juz 11 miesiecy po i nic nie ma:(

Gość Ewita pewnie niedługo dostani
ja dostałam 11 miesięcy po porodzie, więc sie nie martw pewnie niedługo dostaniesz

Gość żabol
dziekuje Wam!!!!!!!!!!!ja dostalam po 7 tyg po porodzie,i teraz powinnam juz miec jakis tydzień temu ale widze ze to normalne.powiedzcie mi,podobno pierwsze cykle sa bezowulacyjne??pozdrawiam....

Gość żabol
dziekuje Wam!!!!!!!!!!!ja dostalam po 7 tyg po porodzie,i teraz powinnam juz miec jakis tydzień temu ale widze ze to normalne.powiedzcie mi,podobno pierwsze cykle sa bezowulacyjne??pozdrawiam....

Gość Hillton
wiecie co,ja jeszcze nie rodzilam,nie bylam w ciazy i ciagle musze lazic do lekarza po tabl.na przyspieszenie,bo albo wogule okresu nie dostane albo mam 14 dni okres i takie to powalone,kiedys bralam tabl.anty i od tego czasu jak je przestalam brac(11 miesiecy)mam takie nieregularne miesiaczki ze szok a wiem ze w ciazy nie jestem,moze wiecie co jest dobre na uregulowanie okresu?slyszalam ze herbata z malwy jest dobra??