Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobietka23

Kobietki oczekujące na drugie dziecko-zapraszam

Polecane posty

Postanowiłam stworzyc ten topik dla kobiet które juz maja 1 dziecko i oczekują drugiego i w zwiazku z tym mają obawy jak sobie poradzic z dwójką dzieci, ale nie tylko. Przciez ciąża to wspaniały okres. Ja jestem na samym początku tej długiej drogi. Narazie pobolewają mnie piersi, czego przy 1 ciąży nie miałam. CZy wasze drugie ciaze roznia sie od pierwszych? Piszcie czego sie obawiacie i z czego sie cieszycie zapraszam!!!

dziewczyny myslałam ze stworzymy topik typu \"czy sa tu kobietky które chca zostac mamami....\" albo widocznie zadna z was nie spodziewa sie drugiej pociechy :(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość klaustrofobia 28
ja sie spodziewam 2 dziecka i bardzo sie boje przyszłosci bo nie pracuje maz tez ma prace niepewną , mieszkam z tesciam bardzo nam pomogaja ale niezrecznie mi jest, nie lubie miec u kogos"długów" tym bardziej u rodziny. Jestem w 4 miesiacu czuje sie swietnie, mimo wszystko pragne tego dziecka .

Gość ciężarówka
Witaj, mam 30 lat, córkę 7 lat i jestem w 5 miesiącu ciązy z drugą bardzo wyczekiwaną dzidzią. Pozdrawiam