Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda1111

Ja 31, On 36 i jego 13-to letnia córka

Polecane posty

Gość młoda1111

Zaczelam spotykac sie z cudownym mezczyzna, ktory sam wychowuje corke po rozwodzie... Prosze Was o rady, wskazowki, pomoc, spostrzezenia... (jeszcze nie poznalam jego corki, a swoich dzieci nie mam) jak zaczac z nia znajomosc, jak postepowac zeby nie czula sie ze chce jej odebrac tate... oni maja ze soba wspanialy kontakt i boje sie ze bede ta "zla".... jak sie zaprzyjaznic? jalk postepowac zeby nikogo nie skrzywdzic? Pozdrawiam wszystkich!

Gość Dariaaaaa
Ja mam podobnie - mój facet ma 11-sto letnią córkę, którą wychowuje od niemowlaka po śmierci jej matki. Dużo tu zależy od samego ojca, żeby dla Ciebie nie stracił głowy i nie przestał dostrzegać córki. Nie chciej tego i nie pozwól mu na to. Zacznij bywać u nich w domu. Zacznijcie jeździć gdzieś we trójkę choćby na pizzę, McDonalda albo inną truciznę. Pozwól, żeby znajomość z jego córką zaczęła się spontanicznie. Ona musi też zauważyć, ze ojciec jest szczęśliwszy z Tobą i wcale jej nie zaniedbuje przez to. Nie próbuj zastąpić jej matki, bo to nic z tego. Bądź jej przyjaciółką. U nas jest tak, że Młoda nawet nie wie co to znaczy matka, bo jej nie może pamiętać. Ja jestem jej przyjaciółką. Nie próbuję wchodzić w relacje między nią a ojcem. Nie wtrącam się w ogóle. Pokłócą się to się i pogodzą. Zresztą zawsze kłócą się po ormiańsku, więc nawet nie wiem o co chodzi :)) Ty też nie próbuj wchodzić w relacje między nimi. Musisz też pamiętać, że wiążąc się z dzieciatym facetem, nie będziesz tą jedyną i nie będziesz go miała tylko dla siebie.

Gość Dariaaaaa
Ja mam podobnie - mój facet ma 11-sto letnią córkę, którą wychowuje od niemowlaka po śmierci jej matki. Dużo tu zależy od samego ojca, żeby dla Ciebie nie stracił głowy i nie przestał dostrzegać córki. Nie chciej tego i nie pozwól mu na to. Zacznij bywać u nich w domu. Zacznijcie jeździć gdzieś we trójkę choćby na pizzę, McDonalda albo inną truciznę. Pozwól, żeby znajomość z jego córką zaczęła się spontanicznie. Ona musi też zauważyć, ze ojciec jest szczęśliwszy z Tobą i wcale jej nie zaniedbuje przez to. Nie próbuj zastąpić jej matki, bo to nic z tego. Bądź jej przyjaciółką. U nas jest tak, że Młoda nawet nie wie co to znaczy matka, bo jej nie może pamiętać. Ja jestem jej przyjaciółką. Nie próbuję wchodzić w relacje między nią a ojcem. Nie wtrącam się w ogóle. Pokłócą się to się i pogodzą. zresztą zawsze kłócą się po ormiańsku, więc nawet nie wiem o co chodzi :)) Ty też nie próbuj wchodzić w relacje między nimi. Musisz też pamiętać, że wiążąc się z dzieciatym facetem, nie będziesz tą jedyną i nie będziesz go miała tylko dla siebie.

Gość Dariaaaaa
Ja mam podobnie - mój facet ma 11-sto letnią córkę, którą wychowuje od niemowlaka po śmierci jej matki. Dużo tu zależy od samego ojca, żeby dla Ciebie nie stracił głowy i nie przestał dostrzegać córki. Nie chciej tego i nie pozwól mu na to. Zacznij bywać u nich w domu. Zacznijcie jeździć gdzieś we trójkę choćby na pizzę, McDonalda albo inną truciznę. Pozwól, żeby znajomość z jego córką zaczęła się spontanicznie. Ona musi też zauważyć, ze ojciec jest szczęśliwszy z Tobą i wcale jej nie zaniedbuje przez to. Nie próbuj zastąpić jej matki, bo to nic z tego. Bądź jej przyjaciółką. U nas jest tak, że Młoda nawet nie wie co to znaczy matka, bo jej nie może pamiętać. Ja jestem jej przyjaciółką. Nie próbuję wchodzić w relacje między nią a ojcem. Nie wtrącam się w ogóle. Pokłócą się to się i pogodzą. zresztą zawsze kłócą się po ormiańsku, więc nawet nie wiem o co chodzi :)) Ty też nie próbuj wchodzić w relacje między nimi. Musisz też pamiętać, że wiążąc się z dzieciatym facetem, nie będziesz tą jedyną i nie będziesz go miała tylko dla siebie.