Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margit

alkohol na imprezce i pigułka

Polecane posty

Gość margit

Dziewczyny, jak jest z zabezpieczeniem, gdy: biore pigułki zawsze o godz. 21-30. Będąc na imprezie piłam drinka, nadszedł czas pigułki, więc ją łyknęłam popijając wodą, po czym normalnie dalej piłam drinka... Czy aby nie za szybko piłam alkohol? Czy zabezpieczenie działa w takim wypadku?

Gość zielono-niebieska
Działa, działa...nie przejmuj się...trzeba tylko pamietać, żeby nie przecholować z piciem...czasami może się skończyć w toalecie a pigułka w brzuszku pobyć powinna dłuższy czas ;)

Gość kriss de
zgadza się :) niektóre moje kumpele piją i biorą pigułki..jakoś żadna w ciąży nie chodzi :P

Gość kriss de
zgadza się :) niektóre moje kumpele piją i biorą pigułki..jakoś żadna w ciąży nie chodzi :P

Gość ja wiem
spokojnie,nic sie nie stanie.sama nie raz tak robilaam i dzidzi ni widu ni slychu!tylko faktycznie,gdyby alkohol ci zaszkodzil i skonczylo by sie na wymiotach no to juz gorzej!spij spokojnie!

Gość margit
martwił mnie fakt że nie zrobiam ani ani odstępu czasu między alkoholem a tabletka. połknęłam ją poprostu między piciem.;-( ale fakt ze to 2 słabe driny chyba zaważa na tym że wszystko jest ok

Alkohol nie ma wpływu na działanie, tylko jezeli bys ja zwymiotowała, a tak to nie ma się czym przejmować...

To prawda, alkohol nie ma wpływu na działanie pigułki. Pytałam o to swojego ginekologa. Lepiej jednak unikac picia alkoholu w czasie wchłaniania pigułki. Dlatego ja biore o 15stej, a wieczorami pije alkohol.