Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgaDK

Organizm po porodzie!!!

Polecane posty

Gość AgaDK

Kobitki!!! Jestem prawoe 6 mcy po porodzie...i mam problem z wlosami...kiedy przestana wypadac? Wiem ze teraz naturalne ale ile potrwa ? Poza tym przestaje wlasnie karmic, trace pokarm.....i wypadaloby troche zgubic cm w pasie. nie jest zle ale skora wyglada okropnie !!!

heya !!! skąd ja to znam mój mały skończył niedawno roczek a kilogramy ....hmmmm.... zostały. Zaczynam teraz diete wszystko gotowane i zero słodyczy kiedyś (przed ciążą) była rewelacyjna - polecam. A cóż skóra... troche gimnastyki małe solarium balsam i mam nadzieje że na wiosne bede jak nowa. i jeszcze jedno czytałam ostatnio o wyciągu z karczocha (cynacholin-całkiem ziołowy preparat) zaczęłam stosować zaszkodzić nie zaszkodzi a czy pomoże na cm zobaczymy powodzenia papapa

Gość etna1
czesc diewczyny bie tylko wy ja tez jestem zalamana moj maly synek ma juz polroku a ja wygladam" szkoda gadaC" mam 7 kilo nadwagi i jak narazie nic nie spadlo a wszyscy mi mowili nie martw sie jak karmisz tylko pirsia to eszysto zgubisz tymbardziej, ze to pierwsze dziecko. Jak widac u mnie to nie dziala bo po pododzie ani rusz ta sama waga co byla, nie wiem co mam robic? moze doradzicie ci co robic/ synka chce jeszcze karmic. dzieki pa pozdrawiam

Gość delka
Moj synej ma 9 miesiecy. Od miesiaca nie karmie piersia. Do wagi z przed ciazy wrocilam bardzo szybko teraz waze 2 kg mniej. Przy 171 cm 53 kg czyli jest niezle. Jednak skora na brzuchu zostala. Od 2 miesiecy cwicze brzuszki i krece hula-hop to pomaga na serio! Fałdke na brzuchu mam juz tylko widoczna jak siedze. Karm jeszcze malucha to dla Niego najzdrowsze mleczko a Ty sprobuj nie jesc słodyczy zbyt duzo bialego pieczywa no i ostatni posilek ok.19. Teraz jest ładna pogoda, ktora sprzyja spacerkom. Ja chodze z malym ok. 2godz. Do tego cwicz brzuszki i hula-hop. Taka jest moja rada. Pozdrawiam:)

Gość gość
Mnie się nie udało wrócić do wagi sprzed porodu. Ważę teraz 7kg więcej niż przed. A minęło już 3 lata od porodu:(

Gość gość
Jak można nie zgubić wago przez ileś lat i tłumaczyć , że to "po porodzie"? No i co z tego? Jak po porodzie to jakoś trudniej zrzucić? Bez przesady. Ja przytylam w ciąży 18 kg, w dwa miesiące nie było już śladu po tym. 6 kg przy porodzie i reszta pozniej. I skóra na tym nie ucierpiała. Mam tylko 4 malutkie rozstepy tam gdzie najmniej smarowalam kremem- na boczkach. Ale zeby schudnąć, trzeba się wziąć za siebie. A nie wykręcać opieka nad dzieckiem i czekać latami aż kg same sobie pójdą