Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumisiak

zapomniałam tabletki

Polecane posty

Gość gumisiak

od 2 miesiecy biore tabletki antykoncepcyjne i niestety zapomniałam wziąc tabletki w czwartek ... czy mogę uprawiać seks ?

wszystko zalezy do tego czy: w ciągu następnych 12 godzin wzięłas zapomnianą czy w ogóle w ciągu 24 godzin wzięłas tą zapomnianą.... www.forum.antykoncepcja.prv.pl

Gość gumisiak
wziełam po 14 godzinach

Gość gumisiak
wziełam po 14 godzinach

to spokojnie... jest ok jesli nastepna przyełas o stałej porze... powinnas od tego czasu przez 7 dni zabezpieczac sie dodatkowo! www.forum.antykoncepcja.prv.pl

Gość gumisiak
nastepne brałam regularnie a po 2 dniach uprawiałam seks bez dodatkowego zabezpieczenia ...

Gość gumisiak
po dwoch dniach był stosunek przerywany a 4 dnia "pełny stosunek" z orgazmem partnera ... czy istniej ryzyko ciąży ??

ryzyko istnieje, ale to nie jest przecież 100% ! Naprawdę się trzeba namęczyć żeby zajść :). Możesz zrobić test ciążowy jeśli masz wątpliwości. O testach poczytasz na naszej stronie w kategorii ciąża: www.forum.antykoncepcja.prv.pl

niestety ale tak! ale spokojnie teraz bierz do konca pigułki i w trakcie 7 dniowej przerwy proponuje zrobić test! powodzenia www.forum.antykoncepcja.prv.pl

Gość ian
kazde opakowanie pigulek zaczynam od czwartku ale tym razem przez zwykla nieostroznosc zamiast przejsc do tygodnia drugiego i tak po kolei-wzielam poniedz, wtorek i srode z pierwszego tygodnia-czyli jakby z konca opakowania-te ostatnie tabletki, zalekniona kontynuuje opakowanie-czyli piatekwedle zasady z tygodnie drugiego-nie wiem czy ktokolwiek cos z tego rozumie ale prosze o porade :)