Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black-magic

opiekunka do dziecka

Polecane posty

Gość black-magic

Poszukuję pilnie odpowiedzialnej opiekunki do 1,5 rocznego dziecka. Proszę o kontakt.

Gość zainstaluj sobie kamere w domu
i dopiero przyprowadx opiekunke. Ja tak zrobiłam.Prawdopodobnie nie dopuściłam do tragedi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wy nawet nie wiecie do czego zdolni sa ludzie. Teraz wszyscy łapią się za jaką kolwiek pracą bo jej po prostu nie ma. I tak osoby które nie powinny miec styczności z dziecmi własnie się nimi "opiekują" Ludzie troche rozwagi i rozsądku zanim waszemu dziecku stanie się krzywda. Ja zainstalowałam kamere. Poźniej jak oglądałam film to mi włosy na głowie stawały co przeszło moje dziecko. Dodam że pani która się opiekowała moja córeczką była z polecenia innej osoby która była nia zachwycona. Bardzo miła i sympatyczna osoba, dopóki nie wyszłam z domu. Zgroza że tacy ludzie istnieją.

Gość helaagencja
Ja też miałam problemy ze znalezieniem opiekunki do dzieci jak postanowiłam wrucić do pracy, chciałam otworzyć coś swojego bo przy dwójce małych dzieci to trudno zachaczyć sie gdzieś na etat. Tyle przeszłam z opiekunkami że postanowiłam otworzyć agencje która będzie sprawdzać Panie i Panów ubiegających sie o to stanowisko. Jeśli moge coś polecić to uważam że faceci bardzo fajnie sprawdzają sie w taj roli np. studencji psychologi czy pedagogiki Wcale nie jest powiedziane że tylko kobiety sie do tej pracy nadają. Czy ktoś jest dobrą nianią nie zależy od płci ale od indywidualnych predyspozyci. I jeszcze warto pokusić sie o sprawdzenie referencji kandydatki na opiekunkę np. zadzwonić do byłych pracodawców czasem wychodzą niezłe kwiatki.

Gość dupa nie zycie
a ile chcecie dac takiej opiekunce bo zastanawiam się czy jest sens iśc do pracy skoro całą pensje musiałabym dac opiekunce