Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KORA83

JAK TO ZROBIĆ_poradzcie jeżeli wam sie udało

Polecane posty

Gość KORA83

Od 4 miesięcy staramy się o dzidzię.Szczerze mówiąc to naprawdę nie sadziłam że tak trudno zajść w ciążę.Próbowałam już chyba wszystkiego-sex co dwa dni,podkładanie poduszki pod pupę odpowiednie pozycje i nic. Niestety wydaje mi sie że ja poprostu za bardzo chcę...i dlatego nic z tego.Dużo na ten tematczytałam.wiem że trzeba sobie odpuścić,przestać sie starać-TYLKO JAK TO ZROBIĆ??Nie moge nigdzi ewyjechać ,czy zmienić klimatu Jak wam sie udało nie myśleć o tym???

Gość Do Kora 83
Przestań w ten sposób podchodzic do tego. Nie myśl podczas seksu , ze tak bardzo chcesz . Wystarczy mieć stosunek dzień przed jajeczkowaniem . Ciąża murowana. To nie zależy od pozycji tylko od tego czy jajeczko w Tobie dojrzało do zapłodnienia. Poczytaj sobie o tym

Gość KORA83
Wiem kiedy mam mniejwięcej dni płodne.Myślisz że nie próbowałam. Masz rację poprostu musze przestać myśleć że tak bardzo chcę...mam nadzieje że mi sie to uda

Gość to prawda
trzeba nie myśleć tylko o tym, że chce się zajść w ciążę. Ja z mężem powiedzieliśmy sobie, że od września PRÓBUJEMY mieć dziecko z nastawieniem iż pewnie czeka nas kilka miesięcy prób. Kochając się nie myśleliśmy o zapłodnieniu tylko po prostu czerpaliśmy z tego radość, zupełnie o tym nie myśląc. Dopiero na drugi dzień pojawiła się myśl "ciekawe czy zaszłam". I proszę podejście na luzie opłaciło się ponieważ udało się za pierwszym cyklem starań. Byliśmy wręcz zdziwieni, że tak od razu. Moja rada więc to starać się o tym za bardzo nie myśleć, a kochać się z radością i przyjemnością dlatego, że to lubicie, a nie tylko w celach poczęcia. Trzymam kciuki i życzę powodzenia;)

Gość KORA83
NIEDZIĘKUJĘ-postaram się wyłączyć na jakiś czas.Może wtedy się uda. W tym miesiącu i tak nic z tego bo moja druga połówka mósiała wyjechać.W sumie to sie nawet cieszę bo przynajmniej nie będzie rozczarowania.Postarm sie totalnie wyluzować.Oby to podziałało

Gość Maja-24l.
Ja radze zajac sie czyms przyjemnym i nie myslec o tym, ze tak bardzo sie tego chce. Nie martw sie-uda sie na pewno. Ja tez czekalam na maluszka i dokladnie 4 miesiace probowalismy, az wreszcie sie udalo. Powodzenia!

podobno sa jakies testy do sprawdzania kiedy dokladnie ma sie owulacje ale nic wiecej nie wiem bo tylko czytalam tu na forum a apropos pozycji - to jednak ma ona znaczenie, czasami- zdaje sie przy tylozgieciu czy czyms podobnym- pozycja z wysoko umiesiona pupa czyli z podlozona poduszka lub z nogami na ramionach partnera ulatwia plemnikom dostanie sie do srodka. zycze owocnych prob!

Gość kasieńka1
Jeżeli Twoja druga połowa wyjechała pomyśl raczej o tym jak zorganizować miły wspólny wieczór powitalny no wiesz kolacja, szampan dobra muzyka itd pełen luz miła atmosfera i radość z przebywania razem zapomnij na razie o ciąży a kto wie....

Gość gość
Tez podłanczam się.