Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polineczka

czy narkotyki moga miec wplyw na okres ???

Polecane posty

nurtuje mnie to juz od dawna ... czy maryska albo hasz moga jakos dzialac na regularnosc cyklu miesiaczkowego ? a co z innymi dragami typu amfa czy tablety ? przyspieszaja lub opozniaja okres ? a faceci - seks jest po tym lepszy czy nie ? nie jestem narkomanka ale pale od czasu do czasu ... ostatnio spoznia mi sie okres i nie wiem czy to od tego ... a przeciez nie powiem lekarzowi bo od razu mnie zaszufladkuje ... prosze o odpowiedz tych, ktorzy cos wiedza na ten temat :)

Gość okimi
Mi sie wyaje, ze raczej nie mają zbyt wielkiego wpływu-przynajmniej marysia i hasz, reszta nie wiem.

Gość okimi
Mi sie wyaje, ze raczej nie mają zbyt wielkiego wpływu-przynajmniej marysia i hasz, reszta nie wiem.

Gość okimi

Gość głupole
o kurwa, narkomanka! :D ale jaja! fajnie jakiś facet zamoczy w Tobie, a potem w jakiejś "czystej" ochyda! nie pierdol że nie jesteś narkomanką, bo jesteś!

Gość BROŃCIĘBOŻE
Zażyłam tak zwane mdma w pierwszym dniu miesiączki, i okres ciągnął mi się pełne dwa tygodnie.. nie polecam.

Gość jhgcfgbvrdd
Dziwne,bo mi po amfie chce sie strasznie sexić mało ważne z kim. To jest tak silne że musze sie gdzies wyładować

Gość mam też spóźniony...
Ja zażyłam fete dzień przed okresem a następnego dnia też zażyłam i do dzisiaj okresu nie mam.. dodam że miałam cały czas regularnie (mimo częstego palenia trawki :) ) a po amfie spóźnia mi się już 5-ty dzień..

Gość mam też spóźniony...
Co do seksu to ja mam zawsze ochotę a po amfie to poprostu nie sposób się opanować taką mam chcice :) Mój facet zaś po amfie ma problem ze wzwodem.. Ogólnie nie polecam dragów czy fety do zabaw łóżkowych. Polecam za to trawkę - fajnie rozluźnia i daje mase przyjemności odczucia są nie do opisania :)

Gość gość
Zażyłam mefedronu i spóźnia mi się już trzeci dzień . Nie jestem pewna czy nie jestem w ciąży bo uprawialismy sex z moim chlopakiem ... Dziwnie boli mnie podbrzusze i mam biegunke .. To ciąża czy poprostu meff ze mnie schodzi ? Help me pleace ..!! :(

Gość gość
czy kokaina w duzych ilosciach w dniu okresu moze go opuznic spoznia mi sie juz 7dni prosze o odp

Gość gość
każdy narkotyk 'wsysany' rozreguluje' wasze krwawienie. Proste. Odwodnienie i te sprawy.

Gość Mało ważne
Amfetamina opóźnia okres... Kobieta czuje wtedy jakby już miała dostać okres ale nie... Mi spóźnia się drugi dzień, mój facet myśli, że jestem w ciąży, ale nie powiem mu przecież co robię... A co do sensu, jeśli chodzi o kobiety to jest zwiększony apetyt nie powiem :) mężczyźni nie, wręcz odwrotnie. Nawet im nie staje...

Gość gość
Mam znajomą, która bierze tabketki anty i teoretycznie powinna miec okres normalnie, regularnie. Z tym, że ona coś tam wciąga i w trakcie okresu idzie na imprezę, tam wiadomo co robi i to całą dobę i przez to okres zanika. Potem po imprezie 1-2dni znowu ma okres.