Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Mam 26 lat, jestem po ślubie kilka miesięcy, wcześniej brałam tabletki antykoncepcyjne REGULON, od 6 miesięcy nie biorę, staramy się o dziecko i nic nie wychodzi, wiem że może to głupio zabrzmi ale powiedzcie czy tuż po stosunku kobieta powinna trochę odczekać zanim wstanie? poleżeć żeby wszystko dobrze dotarło do celu? :), ja zawszę wstaję i idę pod prysznic może to błąd, może są jakieś pozycje w których kobieta powinna leżeć by łatwiej doszło do zapłodnienia. Pozdrawiam

Gość Strega2
czesc. jesli na wczesniejszych badaniach ginekologicznych ,doktor nie powiedział ci ze masz np macice przekszywioną w prawo lub lewo , to ogólnie nie trzeba nic robic.ale mozesz polezec troche przy mezu po stosunku - na pewno nie zaszkodzi. mozesz polezec z nogami uniesionymi do góry, albo leząc na któryms z boków.A moze miec tez znaczenie pozycja w której sie kochacie. tak było w moim przypadku- tyłozgięcie macicy. ze zwględu na dużą różnice we wzroście między mną a mężem, bardzo żadko kochaliśmy sie "od tyłu"- poprostu nie była dla nas wygodna, takze mozna powiedziec ze zapomnielismy o niej. staralismy sie pare miesięcy i nic . dopiero jak pokochaliśmy sie w tej pozycji-jest efekt.życzę wam powodzenia i wytrwałości. niech te starania o dziecko bedą dla was radosnym czasem, pełnym igraszek. postarajcie sie nie przejmowac wczystkim. dajcie na luz- wyjedzcie gdzieś.i szalejcie! powodzenia

Gość Jańcio Wodnik
Dobrze jest powisieć trochę głową w dół.