Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cyckowa

Pielęgnacja piersi w ciąży i później

Polecane posty

Gość Cyckowa

Cześć dziewczyny. Właśnie niedawno się dowiedziałam, że jestem w ciąży. Jestem posiadaczką biustu w rozmiarze C i już teraz czuję, że mi się powiększył (koniec 2. miesiąca). W dodatku piersi są bardzo wrażliwe, wręcz bolesne. Nie ukrywam że jestem w tych sprawach kompletnie zielona, więc wolę zapytać Was - jak pielęgnować biust, żeby potem nie straszył? Jak na razie wpadłam tylko na częste smarowanie balsamem do ciała. Jak uniknąć rozstępów? Wiadomo że nie ma reguły, jak piersi wyglądają po porodzie... ale może da się coś zrobić, żeby nie było bardzo źle? Masaże, ćwiczenia, nie mam pojęcia co... Czym smarować, żeby uniknąć rozstępów? (ja i tak mam, ale malutkie - za szybko mi urosły jak byłam nastolatką). Opiszcie wasze doświadczenia! Jak wyglądałyście, co robiłyście, jak wyglądacie teraz? Pomocy dziewczyny...

Gość pipi
ja przez cala ciaze-od samego poczatku-smarowalam codziennie, kremikiem PENATEN przeciw rozstepom! Piersi,brzuch.uda i pupe! Poskutkowalo! W ostatnich dniach cos malutkiego zaczelo mi sie pojawiac na udach z przodu ale..nie rozwinelo sie a po porodzie zaczelo znikac! Nie karmie piersia wiec zadnychh wiekszych zmian niemam,chociaz sutki wydaja sie byc troszke wieksze niz wczesniej?!!

Gość pipi
ja przez cala ciaze-od samego poczatku-smarowalam codziennie, kremikiem PENATEN przeciw rozstepom! Piersi,brzuch.uda i pupe! Poskutkowalo! W ostatnich dniach cos malutkiego zaczelo mi sie pojawiac na udach z przodu ale..nie rozwinelo sie a po porodzie zaczelo znikac! Nie karmie piersia wiec zadnychh wiekszych zmian niemam,chociaz sutki wydaja sie byc troszke wieksze niz wczesniej?!!

Gość 70B
dobry topik, sama bym chciał wiedzieć, nie mam duzych piersi bo całe 70B:) nie są małe ale ładne i jędrne :) właśnie staram się o dzidzię i chciałbym wiedziec jak zachować swój ładny biuścik:) kobitki doświadczone wpisujcie się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość poplokijuhygt
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość poplokijuhygt
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość fanka monikas
Charakterystyka ogólna Monikas : Najbystrzejsza, najzgrabniejsza, najinteligentniejsza, najładniejsza, najmądrzejsza – we własnym mniemaniu – istota, której celem nadrzędnym jest psucie dobrej atmosfery, sianie fermentu, wbijanie szpil, pouczanie, obrażanie, denerwowanie, bluzganie na forum. Pochodzenie gatunku Homo Monikas : Hipoteza głosi, że Trolle są udanym wynikiem tajnych doświadczeń dra Mendla, który pokusił się o skrzyżowanie hieny z pijawką oraz świni z karaluchem – zaś „dzieci” tychże między sobą. Kochani! Ogłaszam konkurs na najpięniejszy wiersz o Monikas. Kto się pokusi? ......:)