Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAJAA

PROBLEM WIELKI MAMPROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość JAJAA

HEJ MAM PROBLEM.BYŁAM U GINEKOLOGA I ZOBACZYŁ ZE MAM JEDEN JAJNIK POWIEKSZONY,POWIEDZIAL ZE TO NIC GROZNEGO I MI PRZEPISAŁ 2 OPAKOWANIA HARMOMENTU CZY JAKOS TAK,BIORE JUZ DRUGIE OPAKOWANIE I TERAZ ZACZEŁY MNIE BOLEC JUZ 2 JAJNIKI,CZESTO MAM TAKI STRASZNY BÓL ZE AZ NOGA NIE MOGE RUSZYC(NO MOZE NIE CZESTO ZADKO,ALE SIE ZDARZA)DODAM ZE MAM DOPIERO 17 LAT I WYDAJE MI SIE ZE TE PIGUŁKI SA JESZCZE DLA MNIE ZA MOCNE,ALBO ZE POWIEKSZONY JAJNIK NIE POWINNO SIE LECZYC SRODKAMI ANTYKONCEPCYJNYMI.PROSZE NAPISZCIE CO MAM ZROBIC,CZY ODSTAWIC LEKI?CZY KTÓRAS Z WAS BIERZE TEN HARMOMETR?NAPEWNO W NAJBLIZSZYM CZASIE POJKDE DO INNEGO GINEKOLOGA,ALE NIE WIEM CZY MAM DALEJ BRAC TE PIGUŁKI,

Gość JAJAA
NIE ODPOWIEDZCIE?

ja bym poszła jeszcze raz do lekarza i powiedziała jak się czuję, sama nie odstawiaj leku ,trzymaj się, na pewno wszytsko będzie dobrze

Gość JAJAA
TAK ,ALE TEN MOJ PRZYJMUJE TYLKO W SRODY A TERAZ JEST NA ZWOLNIENIU...A DO INNEGO MUSZE JECHAC DO INNEGO MIASTA

Gość uważam
że powinnaś sie mimo wszystko pofatygowac i pojechac do innego lekara...zdrowie jest najważniejsze i lepiej nie rzykować... powodzenia

powiększony jajnik - jak dla mnie ginekolog zdiagnozował u ciebie torbiel i dał hormony - normalna sprawa Tylko te bóle są dość niepokojące bo to już raczej podpada pod zapalenie jajnika, które też zaczyna się od jego powiększenia. Zdiagnozować cię na odległość się nie da, więc leć jak najszybciej do innego i niech cie zbada jeszcze raz, bo zap. jajników nie leczone prowadzi do zrostów na jajowodach co jest przyczyną ich niedrożności a co za tym idzie bezpłodności. Trzymaj się, ja się właśnie skończyłam leczyć z zapalenia :) jestem z tobą :)

Gość jajaa
wiecie co?straciłam checi do zycia...ehh..dlaczego kobieta ma tyle problemów?ale dalej nie wiem czy mam brac ten harmonet?moga byc jakies powikłania?