Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja*a

Kiedy najwcześniej lekarz rozpozna ciążę

Polecane posty

Gość ja*a

Po jakim czasie lekarz jest w stanie rozpoznać ciążę podczas standardowego badania na fotelu? Kiedy najwcześniej? W jednym z wątków tu na forum padło stwierdzenie że w 6 tygodniu lekarz wykryje na pewno. A tymczasem na innym forum dostałam taką odpowiedź "wychodziło około 6 tygodni. W trakcie normalnego badania lekarz na pewno nie wykryje ciąży jak sam stwierdził " to jak to jest naprawdę??

Gość do góryyyy

Gość milka23
Ja mialam takie badanie w 8 tygodniu ciazy i moja gin. wyczula, ze mam powiekszona macice, ale powiedziala ze nie daje mi gwarancji na to ze na 100% nosze w sobie maluszka.

Gość ja*a
dzięki za odp. A jeszcze wcześniej - czy niemożliwe?... Kiedy najwcześniej lekarz może stwierdzić (a choćby i tylko po powiększonej macicy)?

wg mojego ginekologa mozna poznac juz po 3-4 tygodniach od zaplodnienia, przy pomocy usg wewnatrzmacicznego

moj lekarz mowi ze najwczesniej moze wykryc ciaze po 2 tyg od niewystapienia spodziewanej miesiaczki

Gość ja*a
White Apple -- ale mi chodzi o badanie NA FOTELU, a nie o usg Dziewczyna -- a o jakim sposobie mowa?...

Gość moj byly
lekarz stwierdzil to po 7tyg od poprzedniej miesiaczki- jakies 3 tyg po zaplodnieniu