Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza 18

ILE KOSZTUJA TABLETKI I CZY MNIE BEDZIE STAC??

Polecane posty

Chce zaczać brać tabletki ale nie wiem czy mnie bedzie stać?? Dziewczny napiszcie mi ile tak mniej wiecej kosztuja tabletki ale ktore napewno by spelnialy swoje zdanie??D pozdrawiam

Gość nastazja
ja uzywalam juz 3 rodzajow:jeanine 35zl.-czulam sie po nich fatalnie,novynette28zl. -bardzo dobre ale musialam odstawic bo nie bardzo mnie stac a teraz mam recepte na microgynon21,ktore kosztuja 7,90 jakie beda?mam nadzieje ze odpowiednie

Gość nastazja
ja uzywalam juz 3 rodzajow:jeanine 35zl.-czulam sie po nich fatalnie,novynette28zl. -bardzo dobre ale musialam odstawic bo nie bardzo mnie stac a teraz mam recepte na microgynon21,ktore kosztuja 7,90 jakie beda?mam nadzieje ze odpowiednie

Gość m*m
Tu możesz poczytać o cenach tabletek i nie tylko: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1672044&id_f=9 chodzi mi zwłaszcza o post pod tytułem "do IZY18" Niestety pomimo istnienia tanich (refundowanych) pigułek, może się okazać że są dla Ciebie nieodpowiednie - mają dużą zawartość hormonów, a Ty masz zaledwie 18 lat (ja mam 26 i okazały się dla mnie za ciężkie). Mądry lekarz nie przepisze 18-tce środków typu Microgynon, bo chociaż tani, jest jednak ciężki. A te lżejsze, odpowiednie dla młodych dziewcząt, niestety kosztują ok. 30 zł.

Gość moge ci sprzedac harmonet
za 20 zl/kosztuja ok 37 kajusia60@wp.pl

Gość Budyńka
Przede wszystkim jak zaczniesz to nie ma bata, że Cie nie stać któregoś miesiąca. Bedziesz miała zawsze siedem dni w miesiącu żeby kase wykopać spod ziemi. Ja biore Cilest, teraz cena to ok. 33 zł. ale jak zaczynałam brać (trzy-cztery lata temu) to kosztowały 26 zł. więc uwaga!!!! ceny rosną !!!!! A tak swoją drogą to dlaczego masz płacić za tabletki? Zwal to na faceta albo przynajmniej dzielcie sie kosztami po połowie. Nie bierz tego tylko na siebie. Romantyczne pierwsze wspólne wydatki....

Gość do _moge ci sprzedac harmonet_
I co, byłabyś gotowa sprzedać to dziewczynie, która nawet nie ma recepty na pigułki, nie rozmawiała o tym z lekarzem i nawet NIE WIE CZY MOŻE BRAĆ HORMONY ?????.... Aż tak jesteś pozbawiona skrupułów ???? Byle tylko kasę zarobić ???