Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana- Bellisima

Mój chłopak jest arabem-sprostowanie

Polecane posty

Gość oszukana- Bellisima

Gość oszukana- Bellisima
Cześć wszystkim!!! Słuchajcie w poprzednim temacie to nie ja się wypowiadałam!!! Ktoś poprostu wykorzystał to że swojego nicku nie zabezpieczyłam hasłem. Ktoś podał się za mnie!!!! Ten temat nie jest żadną prowokacją!!!! Naprawdę mam problem i dlatego napisałam!!! Myślałam że tylko poważni ludzie tu siedzą ale się pomyliłam!! Jak zobaczyłam że ktoś podawał się za mnie to strasznie się zdenerwowałam!!! Nie rozumiem dlaczego ten ktoś zrobił coś takiego???. Jeszcze raz powtarzam - TEN TEMAT NIE JEST PROWOKACJĄ!!!!!.......

Gość jak Ci nie wstyd
"Myślałam że tylko poważni ludzie tu siedzą" - oczywiście że tak, a niby co sobie wyobrażasz????

Gość oszukana- Bellisima
ale tamte wypowiedzi w sytlu,Ze to jest prowokacja i te wszystkie wyzwiska nie były napisane przeze mnie!!!!! Naprawdę nie zrobiłabym czegoś takiego!!!! Ktoś beszczelnie podał się za mnie!!!!!!!...

Gość oszukana- Bellisima
TEN TEMAT NIE JEST ŻADNĄ PROWOKACJĄ!!!! jAK MAM TO UDOWODNIĆ????? jESZCZE RAZ POWTARZAM-KTOŚ PODAŁ SIĘ ZA MNIE- NIE WIEM CO CHCIAŁ TYM ZYSKAĆ?

Gość oszukana- Bellisima
pRZYKRO MI, ŻE MI NIE WIERZYCIE ALE TO NAPRAWDĘ NIE BYŁAM JA!!! JESLI KTOKOLWIEK MI WIERZY TO PROSZĘ NIECH SIĘ ODEZWIE!!!!!!! pOZDRAWIAM I CZEKAM NA WYPOWIEDZI

Gość po co sie tu tlumaczysz
zrob sobie czarny nick i nikt sie nie podszyje pod ciebie. Czemu sadzisz, ze tu tylko powazni ludzie tu siedza? Ja czytajac forum od pewnego czasu mam wrazenie, ze opanowaly go zdesperowane codzienna nuda, niewyzyte i zadne sensacji i zszokowania stalych bywalcow 13 latki

Gość oszukana- Bellisima
DZIĘKI ZA WYPOWIEDŹ!!! JEŚLI MOŻESZ TO NAPISZ MI JAK MAM ZROBIĆ SOBIE TEN CZRNY NICK BO NIE WIEM!!!! DZIĘKI!!!!

Gość na gorze
tej strony masz "preferencje" Klikasz i pojawiaja ci sie dwie opcje. Klikasz w "A" jako ze nie mialas jeszcze swojego czarnego nicka, dajesz haslo i juz masz swoje zabezpieczenie za kazdym razem :-) Nie czytalam twojego topicku i nie wiem o co chodzi, ale z gory ci radze, zebys znalazla sobie chlopaka Europejczyka :-) Pozdrawiam

Gość Anna B.
wlasnie przeczytalam ten twoj topic i wiesz ze wcale sie nie dziwie, ze ludzie mysleli ze to prowokacja. strasznie dziecinnie sie wypowiadasz i kazdy by pomyslal ze to jakas bzdura i ze nabijasz sie z ludzi. zwlaszcza, ze tutaj swoje sprostowanie zaczelas od obrazania ludzi na forum. nie wiem kim jestes panienko ale staraj sie troche myslec kiedy piszesz.

Gość buahahaahahahahaha
i co teraz??

Gość Anna B.
No to my tez dziekujemy za twoja wypowiedz Teraz juz wszystko jasne

Bellsima nie przejmuj się ... mam nadzieje że wszystko się Tobie ułoży!!!!

Bellsima nie przejmuj się ... mam nadzieje że wszystko się Tobie ułoży!!!!

Gość arabska księżniczka
uwazaj etkapetka, bo belissima kaze ci sie pierdolic. biedny chlopaczek ten belissima, nie ma co robic

Gość ciumbalalajaja
No i złodziej nicków zahasłował sieszybciej nizona.Typowe dla tej kafeterii, z drugiej strony - dlaczego nie nie rezerwujecie sobie nicków, a potem płaczecie, że ktos wam je zwinął?

Gość gigigi
up

Gość BELLISSIMA

Gość A JAK CI SIE UŁOŻYŁO ŻYCIE
do teraz. Masz dzidziusia czy nie. Co sie stało z tym chłopakiem Arabem. Dał Ci spokój czy mu sie poddałaś i pojechałaś. Ja tak od półtora roku walcze i nie poddaje sie .ojciec mojego dziecka- Włoch nawet go nie widział a chce zebym tam pojechała, wiem ze chce tylko zemsty, ze uciekłam od niego. nie mogłam inaczej. on mnie molestował psychicznie. zaszłam w ciąze i wiedziałam ze musze chronic dziecko przed nim , wiec wyjechałam. mam nadzieje, ze nie popełniłaś zadnego głupstwa, którego możesz żałować. zycze Ci szczescia