Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonik

ciaza

Polecane posty

Gość bonnie blue
Prosze poczytac uwaznie, zanim sie wypowiecie. Nie chodzi tu o cykl po odstawieniu tabletek, ale o DLUGOSC ZWYCZAJNEGO CYKLU. W mojej grupie kazdy facet wie ile dni trwa cykl. Kazda dziewczyna nawet jak nie liczy dlugosci cykli, to wie przynajmniej, ze na przyklad miesiaczke dostaje na poczatku miesiaca. Nie skonczylam gimnazjum, bo kiedy chodzilam do szkoly podstawowej to reforma szkolnictwa nie weszla jeszcze w zycie. teraz pisze prace margisterska, wiec sie odpier...l. Do zenada.Zgadzam sie z Toba w zupelnosci.

Gość bonnie blue
Do nie tolerowac Z toba tez sie zgadzam.

Gość ma-at
Wiecej, wiecej. Dawać wiecej :D

Gość ma-at
Wiecej wiecej. no juz.

Gość zenada
a co, topika normalnego wsrod zalewu badziewia niewidziales?? jak masz cos do powiedzenia to smialo, bez krepacji co ma byc to pytaj czy skecz o papudze?? pozdr dla topikowiczek i topikowiczow

Gość ma-at
Jestem dziewczynka. Nie bij. popieram was i uwazam ze ta laska jest jakas nienormalna.poprostu podbijam watek, bo akcja zaczyna sie rozwijac. Dlatwego nie komentuje akcji, bo tak fajnie nagadalyscie, ze az nie wiem co moglabym dopisac. ale jak cos to sie dolacze.

Gość Sonik
piszcie sobie co chcecie ale ode mnie sie odpierdolcie.

Gość zenada
no czesc, dla ciebie, droga zalozycielko topiku tez pozdr. oczywiscie napisz w wolnej chwili co i jak w wiadomej sprawie pzdr

Gość Sonik
dzisiaj robiłam test. Straszne zamieszanie się zrobiło. Nie wiem czemu każdy próbuje udowodnić mi, że jestem idiotką. Cokolwiek nie napisze i tak będzie źle. Nie chce się tłumaczyć po raz enty ;)

Gość uwaaagaaaaa
zaraz powstanie topik: zrobiłam test! czy on jest naprawdę wiarygodny?

Gość uwaaagaaaaa
zaraz powstanie topik: zrobiłam test! czy on jest naprawdę wiarygodny?

Gość Sonik
uwagaaa -------> moze Ty byś tak zrobiła. Widze, że na tym forum tylko umiecie krytykować. Każdy się mnie czepia jak pijany płotu. Nie rozumiem skąd w ludziach tyle zawiści i chęci dokopania innym. Wiesz ile trwa cykl? - to się ciesz a nie dopierdalaj innym. Wychodziłam z założenia, że zawsze można się dowiedzieć, spytać, upewnić... widzę, że tutaj nie. Szkoda słów. Chcecie zrobić ze mnie kompletną debilkę, jeśli poczujecie się lepiej to róbcie ! ja staram się nikogo nie oceniać, szczególnie ludzi których nie znam.

Gość zenada
no wiec , jaki wynik, wzgledem tego i owego cuz kiedy tak juz jest ze lepiej najpierw dopytac potem zrobic niz na odwrot ale cuz kazdy/a robi jak chce ale tez tak juz jest ze jak do swiata otwiarcie wysylasz pytanie, to ten swiat ci na nie jak umie najlepiej odpowie , nikt tu niejest duchem swiatlym zebbby wiedziec co ci jest i tescikami tez nie jestesmy i nigdzie ine jest napisane ze tu pocieszalnia albo przytulisko jakies jest i komplimenty sobie trzeba prawic a teraz zdradz, byla rozowa kreska cze niebieska (ta uwaaaga tez mi sie nie podobala - to podpuchara jakas) mow mow

Gość bonnie_blue
czesc zenada :D Ta uwagaaaaaaaaaaaaaaa to zadna podpuchara nie jest, bo takich topikow jest zatrzesienie :D Pewnie nie jest ciazy. Zawsze tak jest. Ten co sie zabepiecza, mysli o tym, wylicza dni cyklu, mierzy tempke, rujnuje sie na tabsy i prezerwatywy (dwie na czlonek [niektorzy tak robia]) i do tego chlopak nie konczy w srodku zachodza. A Ci co zielonego pojecia nie maja o niczym, nie zajda. Do Sonik. Test zrobilas ile dni od stosunku (ostatniego)?? Bo jak nie wiesz co ile masz okres, to nie wiesz czy Ci sie spoznia. Test nalezy robic okolo dwa- trzy tygodnie od ostaniego stosunku, bo wczesneij moze4 Ci nie wyjsc. Pozdrawiam i napisz co u Ciebie w iadomej sprawie. Zenada, trzymaj sie cieplo

Gość zenada
ano mi sie po prostu ta uwaaaaga niespodobala ten quick viev chyba dziala juz po tygodniu, chyba nawet przy kasach ostatnio go sprzedaja, a zo oknem sniezy, na sanki czas isc pzdr pa (a co tam w wiadomej sprawie??)

Gość pippi
hej laski, a co powiecie na to że mi okres spóźnia się już 2 tygodnie? Chociaz biorę tabletki, ale dzisiaj zrobilam test (odwazylam się...) i wyszedl negatywny...!!!! HURRA!!

Gość zenada
a co bys chciala uslyszec?? to sie zdarza, ustawa(ulotka)to przewiduje a pewnie mdlosci juz mialas i piersi ci urosly, ogoreczka by sie zjadlo, zabezpieczasz sie i to jest ok ,zeby tak kazda/y robil toby topiki pustkami swiecily ale tak , przynajmniej jest co robic, pozytywizm choc chcialo by sie zeby romantyzmem tylka pachnialo, sniezek za oknem, pelnia ksiezyca, skrzypu skrzyp

Gość pippi
wiesz że miałam ochote na sledzika i zjadłam go? :-D serio serio, ale co się stresowałam to moje...

Gość pippi
wiesz że miałam ochote na sledzika i zjadłam go? :-D serio serio, ale co się stresowałam to moje...

Gość zenada
:)) :}} :))

Gość zenada
hop hop, jaki wynik - cieszymy sie czy placzemy ??? pzdr

Gość Sonik
Wy to pewnie płaczecie a ja się ciesze :)

Gość zenada
no i teraz sie zdziwisz bo wbrew pozorom, podzielam twoje dobre samopoczucie, nie zmienia to faktu ze poprostu mialas farta i ci sie udalo, naaaaprawde nienaduzywaj tego bo wten sposob ucieszysz tylko lpr zwiekszajac nasz przyrost naturalny, trzym sie pzdr pa

Gość Sonik
To miło, że na mnie nie wjeżdzacie. Wiem, że to było nieodpowiedzialne. Wtedy byłam w Niemczech i jakoś szkoda było tracić mi kase na gumki. Chce się wybrać do ginekologa żeby wypisał mi jakieś tabletki. Miłej nocy :)

Gość pippi
to znowu ja, okres spóźnia mi się już ponad 3 tygodnie, dzisiaj znowu zrobiłam test, ale inny niż tydzień temu i znowu negatywny wynik... wiem wiem muszę iść do gina, tylko niestety nie mam czasu ;-(

Gość ach bęc
testy moga klamac, i tyle, albo na sloncu za dlugo lezaly albo nie ty na niego nasikalas tylko twoj chlopak tak na wszelki wypadek zjedz wreszcie tego ogorka kiszonego bo sie popsuje

Gość sonmaj
Mam pytanie i mam nadzieje ,że mi pomożcie. A wiec tak kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia ale nie skończył we mnie ( no ale zdaje sobie sprawe z tcyh płynów wyciekajacych przed) wydaję mi się,że były to dni niepłodne bo jak się okazało pozniej dwa dni po stosunku dostałam okres. Czy jest jakaś możliwość ,że jestem w ciąży? Bo wbijam do mojej głupiej głowki jakies chore filmy , że brzuch mi urósł itp ale to przezciez niemożliwe chyba 2 tyg po tym zdarzeniu. Ehh już sama nie wiem .Bardzo proszę doradzcie mi =(