Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaa a

płyn ejakulacyjny

Polecane posty

Gość jaa a

Czejśc mam głupie pytanie gdyz robie to w akcie desperackimc ale chcialbym wiedzieć!Czy jest możliwe że płyn ejakulacyjny moze byc powodem niechcianej ciązy??Bo "przewracaliśmy" się z moją dziewczyną tzn lezelismy na sobie tylko w bieliźnie a potem się pieściliśmy a ja mogłem przez przypadek dotknąć swojego penisaa potem ją pieścić..Czy pleminiki mogly sie przedostać?Dziewczyna jest 7 dni po miesiączce!! POMÓŻCIE PROSZE...

Gość tam są plemniki
Tak, w tym płynie sa plemniki i mozna zajść w ciąże. Szkoda ze nie pamiętają o tym pary stosujące naturalne metody antykoncepcyjne, wydaje im się ze jak chłopak wyjmie penisa zaraz przed wytryskiem to wszystko jest ok:)

Gość bonnie blue
Kurcze. Nie wie mco Ci napisac. Z jednej strony w tym plynie sa plemniki, a stosuenk przerywany nie jest zadna metoda antykoncepcyjna, tylko ruletka, ale z drugiej... Jezeli plyn juz wysechl na paluszku, to nie masz sie czym matrwic, bo plemniki umieraja kiedy plyn wyschnie. Mozliwosc ciazy jest, ale bardzo mala.

Gość jaa aaa
Nie raczej nie było to tak że odrazu mokrym palcem lecz później i jeśli dotknołem swojego penisa to tylko przez króciótki czas zupełnie niechcący ale na jego górze a dziewczyne nie pieściłem tak głeboko tylko z wierzchu tzn nie wkładałem paluszka do "dziurki"!!A jak leżeliśmy na sobie to w bieliźnie i ona i ja więc co o tym myślicie, mam powody do obaw ??????????Piszcie prosze....

Gość Mycha81
Trudno powiedzie-róznie z tym bywa, dlatego nie ma na to trafnej odpowiedzi. Mysle, ze bardzo sie tym przejmujesz - ale na pewno nie moge Cie zapewnic ze jest wszystko w porzadku.

Gość do drugiej wypowiedzi
Nie ma czegoś takiego w ujęciu medycznym jak naturalne metody antykoncepcji, są albo metody antykoncepcyjne albo naturalne metody regulacji poczęć. A stosunek przerywany jest to typowa metoda antykoncepcyjna, pomimo że nie ma materiału sztucznego to sam przebieg aktu jest sztuczny.

Gość masz
mozesz zaczynac sie martwic i na pieluchy zbierac

Gość lekarz34444
czesc mozesz spac spokojnie nic sie niestalo pewne na 100000000000000000000000000procent wiesz na czym polega zaplodnienie poczytaj jakies ksiazki wszysko jest ok.

Gość plemnik 07
plemnk to taki agent ze wszedzie przetrwa, mozesz sie martwic cos z tego bedzie