Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psz18

tabletki antykoncepcyjne- wazne pytania do lekarza

Polecane posty

Gość psz18

Witam!! Moja dziewczyna ma isc w tym tygodniu do lekarza zeby przepisal tabletki antykoncepcyjne i chcialbym jej pomoc w ten sposob zeby podpowiedziec jej kilka waznych pytan jakie mozna zadac lekarzowi. wiec jesli mozecie to podpowiedzcie jakies pytanka ktore sie wam nasuwaly dopiero po powrocie od lekarza....aha czy nie bedzie zadnych problemo jesli dziewczyna jest niepelnoletnia??bardzo prosze o kazda podpowiedz bo jest to dla mnie wazne zeby ja wesprzec w jakikolwiek sposob:) z gory dzieki za pomoc...:)

Gość clov
radze isc do prywatnego.mam podobny problem z pigulkami tzn biore ale zdrowotnie a jak skoncze ide do prywatnego jakiegos po ecepte bonie mam 18 lat

Gość psz18
clov-----> jak to jest?? jesli dziewczyna nie ma 18 lat to nie dostanie recepty u normalnego lekarza?? tzn nieprywatnego??

Gość bonnie_blue
zalezy od lekarza. Moze nie wypisac tabletek nieletniej, bo w swietle prawa, nie moze jej nic przepisac bez zgody rodzicow. prywatny moze tez nie przpepisac. zalezy na jakiego lekarza sie trafi. Ja bylam juz dawno pelnoletnia, a babiszon nie chcial mi dac recepty na pigulki, bo hormony to nie cukierki.

Gość clov
Njaplepiej podpytac wsrod kolezanek i ich lekarzy i dowiedziec sie ktory bez probleu da tabsy

Gość eszolcja
do psz18 Zanim lekarz przepisze Twojej dziewczynie tabletki, musi jej zrobić odpowoednie badania-cytologie, badanie piersi, dać skierowanie na próby wątrobowe i morfologie krwi, jeśli tego nie zrobi szukajcie innego lekarza

Gość psz18
wiem ze musi skierowac na te badania bo ostatnio czytalem troszke na ten temat bo zalezy mi na tym zeby wiedziec dokladnie o co chodzi...