Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało doświadczona

czy mogłam zajść w ciążę onanizując się

Polecane posty

Gość mało doświadczona

onanizowałam się na fotelu, kilkanaście godzin wcześniej na tym samym fotelu masturbował się jeden chłopak. czy mogłam zajść w ciążę. odpowiedzcie, bo dwa dni spóźnia mi się okres

Gość O MAJN GOD
Ja perdole. Ja pierdole ja pierdole nie moge. BOŻE WIDZISZ A NIE GRZMISZ PLemniki umieraja po za organizmem w pare minut. A juz na pewno jak wyschnie sperma. JA PIERDOLE.

Gość tak mogłaś zajść w ciążę
plemniczki to takie sprytne istotki, że z pewnością czekały wygodnie na fotelu aż przyszłaś tam i usiadłaś i powędrowały do twojej cipki. Teaz na pewno jesteś w ciąży. Oj, nieostrożna byłaś...

Gość jiiiha
no pewnie , masz sie czym martwic plemnk ma zadziwiajaca zdolnosc do przetrwania, natura tak to ulozyla zeby gatunek jak najdluzej przetrwal, no ale jak wiesz ktory to cholpak to przynajmniej znasz ojca, lepiej powiedz szybko rodzicom i pozniej tym gorzej

Gość ma-at
Nigdy nie wiadomo, czy to ten chlopak jest ojcem. Przeciez plemniki zyja 7 dni. To znaczy, ze jak ktos sie tam wczesniej jeszcze onanizowal to moze byc dziecko tego innego. Powiedz lepiej rodzicom, ze jestes w ciazy i nie wiesz kto jest ojcem. W sumie nie wiadomo, kto jeszcze sie onanizowal na FOTELU ROZPUSTY

Gość oczywiście że mogłaś zajść
masturbacja to główna przyczyna ciąż bliźniaczych tzw. mnogich jak porządnie to zrobiłaś to może nawet będą trojaczki gratulacje

Gość kaki
zwariowałaś. skąd takie pomysły przychodzą ci do głowy. aby zajść w ciążę musiałabyś współżyć bądz uprawiać petting(wystepuje ryzyko zajścia w ciążę). onanizując się nikt jeszcze nie zaszedł w ciąże, a co do plemików, poza organizmem zyją one bardzo krótko-minuta, dwie. więc nie masz czym sie zamartwiać, okres spóżnia ci się, gdyż najwidoczniej byłaś/jesteś zestresowana, zmiany hormonalne, gwałtowne przybieranie na wadze bądz odwrotnie. więc nie patrz na wczesniejsze komentarze, gdyz internauci nabijają się z ciebie. zajrzyj do podrecznika z biologii, bo twoja wiedza jest dosyć skromna, pozdrawiam

Gość jiiiha
kaki, nie zartuj z niej, wszystko sie moze zdarzyc ma dziewczyna klopot, i tyle lepiej jej nie stresuj w tym stanie unikaj miejsc z dymem nikotynowym i przestan palic na wszelki wypadek

Gość ma-at
Dokładnie. Walcz o alimenty.

Gość stenia
trzeba uwazac, podobno chlopcy po sks'ie i kolku historycznym masturbuja sie w damskiej toalecie, ogladajac nasze wkladki i podpaski i pryskaja na klape ja uzywam jednorazowych podkladek higienicznych na klape, na wszelki wypadek, nigdy nic nie wiadomo tzrymaj sie, test zrob po jakims tygodniu najwzcesniej ale lepiej dwoch

Gość Memento moris
PRZESTANICE SOBIE JAJA ROBIC DZIEWCZYNA ZARAZ OGLUPIEJE JUZ DO RESZTY BO NIE BEDZIE WIEDZIALA KTO MOWI PRAWDE A KTO WODE LEJE tazke.. proponuje poczytania troche literatury na ten temat..

Gość oczywiscie
Hehehehe.. ja bym taka pewna nie byla. Wszystko w naturze mozliwe!!! :P

Gość stenia
ty ' oczywiscie' tylko bez tego heheheh bo to na powaznie jest, nie i masz racje wszystko jest mozliwe zadne jajca tu nie sa, co nie trzeba wiedziec co i jak i z czego sie bierze pa