Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinker Bell

Termin na pazdziernik 2005

Polecane posty

Megji dzięki za radę odnośnie muratora-mój mąż korzysta z tego forum i też sobie chwali...ale dzięki że piszesz:) Sylwia jak masz jakieś pytania odnośnie budowy to pytaj śmiało!!! Megji a wogóle zapomniałam Ci się spytać w jakiej dzielnicy mieszkasz bo ja obecnie na Ratajach a przeprowadzę się do Krzyżownik....

Megji do mnie zdjecia nie dosżły. Czy dostałąs wcozraj ode mnie?

Gość ania k
witam ja mam termin na 12.10.06

waga ja mieszkam na Górczynie Waga a do Ciebie doszły zdjęcia? Eli ja zdjęcia od Ciebie dostałąm dziękuję :)

Wreszcie padł ufff :) Ania K ale masz termin na październik tego roku? Jesli tak to nie ten topik bo my juz urodziłyśmy :) Ale jak chcesz z nami pisac to zapraszamy :) Mamo Szczęsciaro gdzie jestes??? Mam nadzieję, że Cię nie zraziliśmy do siebie. Zapraszamy! Ja się ucieszyłam, że mamy kolejną mamę a Ty się nie odzywasz :( Jesteśmy na etapie , że dwie drzemki to zdecydowanie za mało a trzy- ciut przy dużo. Myslę, że za kilka tygodni się to zmieni. Zauwazyłam, że mój Klusek zna się za zegarku ;) tzn niezaleznie od tego ile trwa drzemka to na następną zawsze idzie o tej samej porze . I tak pobudka- 5.30 , drzemka 1- ok 7.30, drzemka 2 -11.30 a 3- 16.30, se nocny- 20.00. Pewnie jak już o tym napisałam to jutro zmieni harmonogram :D Zawsze tak robi jak o czymś tu napiszę :D Thefly gdzie się podziewasz???? Nie uciekaj nam.

Gość ania 30
Eli dzisiaj rano właśnie tak się zwarzyłam na wadze jak ty i mała nic od tamtej pory nie przytyła ale jakbyś coś przy okazji u kogoś zmieniała to jak byś mogła to wpisz u Natalki 10 m-cy bo to lada dzień i wpisz 3 zęby oraz dł.1 cm więcej niż było.Eli dostałam zdjęcia,są bardzo ładne i super na nich wyszłaś,sympatycznie wygląda twój mąz a Kamilek oczywiście rozbawiony na całego,chyba będzie częstym bywalcem baseniku.Eli od razu wyczułam ze ty jesteś fachowiec od żywienia. Sylwia to faktycznie macie dobrze,bo media to duże koszty a bardzo ważna sprawa,mój mąz też korzysta z muratora większość rzeczy tam się dowiedzał teraz teżtam pojechał tzn. na działkę nie do muratora ,a jaka to nazwa wsi? W sierpniu podobno na początku ma być dużo deszczu,ponoć po suszy nie będzie śladu więc musimy sie jeszcze trochę pomęczyć ale kto jedzie na wczasy na początku to może mieć kiepsko. Ciekawe które dzidzi zacznie pierwsze chodzić bo te co się rwią to pewnie już niedługo,dopiero nam będą wyłączać kom. Tonarazie na tyle pozdrowionka

Gość ania k
jak leci przyszlym mama bo mi ciezko wlasnie wróciłam z jazdy jutro mam egzamin na prawko w samo południe niewiem jak dam rade w tej chwili jest u nas 36 stopni

Gość ania k
Eli nie było mnie w domu,nie nie zraziłam się do Was wręcz przeciwnie cieszę się ze moge zabic sobie trochę czas na pisaniu z Wami

Gość mama szczesciara
hej dzieki za tak miłe powitanie. sorki ze się nie odzywałam ale nie miałam jak. Michał cały dzien wczoraj marudził (zreszta dzis tez) a potem poszlismy na imieniny do ciotki. Eli Michałek jak się urodził ważył 3950 a mierzył 57 cm. Dzis wazy 9750 a wzrost niby 73 cm (ubrania kupuje mu na 86 wiec nie wiem jak to jest) i ma 2 zabki. Ja mam na imie agnieszka mam 27 lat i mieszkam w ketrzynie (warminsko-mazurskie), jestem mezatka od 2 lat i michałek jest moim pierwszym dzieckiem. Obecnie jestem na zasiłku dla bezrobotnych (umowe miałam tylko do dnia porodu). Ale już się za czyms rozgladam. Szkoda mi tylko będzie zostawic szkraba L Nie odzywałam się wczesniej jak pisałas bo nie miałam dostepu do kompa. U mnie ze spaniem od poczatku było ok.J jak był mały to lulałam go na rekach a teraz po kapieli kłade go do siebie do łózka, połoze się obok i tak zasypia. Nocki tez sa spoko. Kapie go ok.9 pociaga cycai spi, ok.24 dostaje jeszcze raz i tak do 6 rano spi. Zreszta od małego mało budziła się w nocy do jedzenia. Wiecie tylko ze nic nie mogę zrobic w domu, musi być tam gdzie ja, musi mnie widziec bo inaczek piszczy i płacze. Tylko mama i mama. Pozdrawiam.

Tak się zastanawiam ... bo ja nie podaję zmiany wagi bo nie chodzimy do lekarza odkąd mały skonczył 6 miesięcy a waże go sama w domu. W tabelce jest waga z wieku 6 miesiecy. Czy auaktulniamy tez wagę na podstawie własnego ważenia czy liczy się tylko ta od lekarza? Bo jak od lekarza to my najprawdopodobniej dopiero we wrzesniu się do niego wybierzemy . Mysle , że taką wagę z wlasnych wazen tez mozna by tu zamieszczać bo teraz wizyty u lekarza beda chyba coraz rzadsze. Co wy na to? Ania 30 ze mnie taki fachowiec jak z koziej d..trąba :D To, że studiowałam to nie znaczy, że same piątki miałam. ;) Jesli chodiz o dziecko, które będzie chodizc pierwsze to ja typuje Olivera. Robimy zakłady ? :D Mamo szczęsciaro a ja w Kętrzynie kiedyś często bywałam! :) Mój ówczesny chłopak pochodziz Kętrzyna ale nie wiem czy teraz tam mieszka. Może go znasz... Ale by były jaja :D Ma na imię Daniel i chyba 29 lat ( nie pamietam, troche latek minęło....) Znasz jakiegoś Daniela??? Fajnie by było jakbyś znała :) I zapomniałam powiedziec- zeby Cie wpisac do tabelki musze wiedziec kiedy urodziłas wiec zcekam jeszcze na te dane. He he własnie sobie pomyślałam ze najśmieszniej by było jakby się teraz okazało, że Daniel to Twój mąz :D Aniu K czyli jestes w ciązy i masz termin na 12 .10? To taki sam jak ja miałam. Ale urodizłam 4 dni wczęsniej. Na szczęscie :) Dziś zadzwonił mój stary kumpel, z którym nie mialam 3 lata kontaktu i zaprosił mnie a własciwie nas na ognisko na jutro . Ale sie ucieszyłam jak zadzwonił :) Okazało się, że się wyprowadził i nie mogł nawiązac kontaktu. Jutro więc pewnie będę jadła kiełbachę z ognicha :)

Gość mama szczesciara
michałek urodził sie 10.10.2005 r. A pamietasz moze nazwisko tego Daniela? mój maz ma na imie Darek :) Waga którapodałam to jest aktualna bo jakies 2 tyg temu mały miał straszne krosty i byłam z nim u lekarza i go wazyła. We wrzesniu tez mamy wizyte na odczytanie blizny. mam ksiazke z przepisami dla maluszków od 5miesiecy do 1 roku wiec jakby któras z was chciała to wysle meilem

mamo szczęsciaro mamy taką skiązkę ( chyba ta sama?) bo rozsyłałam taką wszytskim dziewczyną. Wlasnie- możesz nam podac adres mailowy jesli chcesz i brac udział w rozsyłaniu zdjec i wszytskich innych rzecz- wierszy, bajek, ksiązek itp... Jesli chcesz oczywiście. Pamietam nazwisko tego Daniela bo to nie był epizod tylko dwa lata z mojego zycia . Ale ten wiek mi jakos wyparował :) Tylko nie wiem czy tu je podawac. Może dogadamy się jakos mailem ( anna.lub@wp.pl) albo na gg - 1614418.

Czesc dziewczyny, ja jak narazie nie przeczytalam wszystjkiego bo czasu brakuje, mam duzo prasowania a malo czasu bo maly marudny. Joachim twierdzi, ze znowu mu zebiska wychodza. Zobaczymy. Jesli chodzi o chodzenie to tez jestem ciekawa kto pierwszy:). maja jeszcze troche czasu. U nas rowniez upal ponad 36 stopni czasami dochodzi i w nocy tragedia, Ale na szczescie jakos maly mi przesypia noce do 5-6 rano kiedy chce jesc. Witam nowe mamy🌼

•Sylmag.... 10.09..KUBUŚ..🌻..2700..50cm 10,5M 10120.. 87cm..1z •Ewunia21. 24.09 WIKTORIA.🌻.3050..56cm 10M 7350.68cm..4z •Ania30.... 29.09 NATALKA..🌻..3200..53 cm 10M 7300...69cm..3z •Karen ka..29.09 ALESSANDRO.🌻..3520..52cm 8M 9300...74 cm..1z •Flowers24 30.09 BARTEK..🌻..2900..53cm..8M 8315 ... 72cm..0z •Laura7 ....03.10 NADIA..🌻..3800..53cm 8M 8500...76cm..2z •Agucha 29..05.10. NATALKA..🌻..3050...50 cm 6M 6800.. 65cm •Eli.......... 08.10 KAMIL..🌻..3850...56 cm 6M 8300..70cm...6z •tygrysicaa. 09.10 STEFANEK.🌻.3480.56 cm 9M 7790.68,5cm.1z •Emelle..... 10.10 KAROL..🌻..3190...53 cm 7M 8500..2z •Thefly...... 10.10 ADAŚ..🌻..3340..52 cm 8 5M 9000..70cm..2z •Jokas.......10.10 Oliver..🌻..3000g..50cm 6M 7900..70cm..8z •Mama szczęściara.10.10.Michałek.🌻..3950g.57cm 9,5M 9750..73..2z •Delphi31... 11.10 NATALKA..🌻..3300..53 cm 9M 7500..72cm..2z •Agus7..... 13.10 SEBASTIANEK..🌻..3300.52 cm 8M 8000 65cm..3z •Waga 77.. 16.10 FRANEK..🌻..3470 ...55cm 9M 7350..2z •Sylwia30.. 21.10 KALINA..🌻..4100...63 cm 9M 11400..68cm..1z •Frezja 73.. 23.10 KONRADEK..🌻..3550..60 cm 6M 7075..70cm..2z •Megji…… 23.10 PAWEŁEK..🌻.. 3360..35 cm 6,5M 9150..2z •Ona24..... 24.10 LAURA..🌻..3080...50 cm 5,5..6900...70 cm..3z •Celebre23..24.10 LAURA..🌻..4010..53cm 7,5M..ok. 10000 72 cm..4z •asia_20... 25.10 ARTUŚ..🌻..4240...60 cm 8M 13000...86cm..8z •Dota28.... 26.10 KONRADEK..🌻..3480...60 cm 8M 7900..73cm.6z •ewcia26.. 30.10 JULECZKA..🌻..3000...57 cm 8,5M 8500..6 z •stysia 74.. 04.11 ZUZANNA..🌻..3620..54 cm 8M 9300. 75cm..6z

Eli no pewnie ze wpisz wagę małego jak go sama zważysz...bo tak to pół roku byś mogła nic nie zmienić...ja akurat mam franka ważonego w przychodni ale to prze jego mikrusowatość chodzę go tam zważyc:) Dzisiaj Franek chyba połknął taki drewniany różek od krówki...sama nie wiem czy to możliwe ale rożka nie ma a na podłodze nigdzie go nie znalazłam a krówkę jak mu wyjęłam z buzi to rożka nie było.....co mam zrobić mogę tylko oglądać jego kupki czy rożek wyszedł ale co z tego bo jak nawet nie wyjdzie to i tak nic nie zrobie...ach szkoda słów ile z nim nerwów czasami...... Megji ja też zdjęć nie dostałam:(...a wogóle to pewnie mamy wspólnychznajomych jeśli dawno mieszkasz na górczynie bo połowa mojej klasy z liceum mieszkała na Górczynie z racji tego ze liceum bło na Głogowskiej no więc na Górczyn blisko.....moja przyjaciółka mieszka np na Krzywińskiej ale wogóle to pełno ludzi tam znam:) Uciekam spać bo moi mężczyźni już śpią....miłej nocki dziewczyny!!!!

Gość celebre 23
ojej ja to nie mam cysu napisac cos nawet ale czytam regularnie, jutro cos skrobne milej nocki

Agus teraz jest całkiem nieźle.Byliśmy na tym castingu, ale nie wyszło chyba.Najpierw czekaliśmy dwie godziny, a później jak weszliśmy to Mały był już tak zmęczony że zrobili mu fotke i się rozbeczał.Dostał piciu trochę się uspokoił i nakręcili go.Niestety był tak wykończony że patrzył się tylko w kamere i nic poza tym.Stwierdziłam że był to pierwszy i ostatni casting w najbliższym czasie, bo żal mi go że tak się wymęczył. Jokas dzięki za fotki.Dziś na tym castingu była bardzo podobna dziewczynka do Oliverka, tylko się nie obrażaj tym porównaniem. Sylmag to dziwne z tą laktacją. Sylwia a jaką nazwę ma ta wieś?? Eli Thefly pewnie znów gdzieś podróżuje. Ania my wyjeżdzamy w sierpniu, ale jak będzie padać to nici z wyjazdu.

mamo ale się rozpisałyście , jest co czytać !!! Ale ja się cieszę i staram się być na bieżaco. Włoski mam już obcięte i zafarbowane. Fajny belyage. Obcięcie to dopiero zobaczę czy mi się podoba bo miała włosy rozprostowane i troche dziwnie wyglądałam, a teraz już je umyłam i zobaczymy co z tego wyjdzie. Prześlę Wam fotki z prostymi i z kręconymi. megi - ja akurat nie wybrałabym się na casting żeby pokazać się przed znajomymi. I chętnie bym poszła gdyby tylko odbył się w Katowicach. A dlaczego ma mi być szkoda dziecka ? Przeciez krzywdy mu nie robię? Idziemy tam razem i możemy potraktować to jako zabawę. W zoo już byliśmy , więc moglibyśmy teraz iśc do studia. sylwia- ja nie widzę się z bąblem jakieś 7godzin i już się do tego przyzwyczailiśmy. Tęsknimy za sobą ale jest ok. eli - ja myślę ze wszystko jedno czy podamy wagę od lekarza czy nie.Każda zdecyduje podając na forum dane do tabelki. tygrysica - nic się nie martw, czasami tak to jest że nasze dzidzie i tak robią co chcą, i jak jest zmęczony to jest zmęczony i tyle. Ale fajnie że byłaś !!!

Rozpoczynam dzien :) •Sylmag.... 10.09..KUBUŚ..🌻..2700..50cm 10,5M 10120.. 87cm..1z •Ewunia21. 24.09 WIKTORIA.🌻.3050..56cm 10M 7350.68cm..4z •Ania30.... 29.09 NATALKA..🌻..3200..53 cm 10M 7300...69cm..3z •Karen ka..29.09 ALESSANDRO.🌻..3520..52cm 8M 9300...74 cm..1z •Flowers24 30.09 BARTEK..🌻..2900..53cm..8M 8315 ... 72cm..0z •Laura7 ....03.10 NADIA..🌻..3800..53cm 8M 8500...76cm..2z •Agucha 29..05.10. NATALKA..🌻..3050...50 cm 6M 6800.. 65cm •Eli.......... 08.10 KAMIL..🌻..3850...56 cm 9,5M 9200..73cm...6z •tygrysicaa. 09.10 STEFANEK.🌻.3480.56 cm 9M 7790.68,5cm.1z •Emelle..... 10.10 KAROL..🌻..3190...53 cm 7M 8500..2z •Thefly...... 10.10 ADAŚ..🌻..3340..52 cm 8 5M 9000..70cm..2z •Jokas.......10.10 Oliver..🌻..3000g..50cm 6M 7900..70cm..8z •Mama szczęściara.10.10.Michałek.🌻..3950g.57cm 9,5M 9750.73cm..2z •Delphi31... 11.10 NATALKA..🌻..3300..53 cm 9M 7500..72cm..2z •Agus7..... 13.10 SEBASTIANEK..🌻..3300.52 cm 8M 8000 65cm..3z •Waga 77.. 16.10 FRANEK..🌻..3470 ...55cm 9M 7350..2z •Sylwia30.. 21.10 KALINA..🌻..4100...63 cm 9M 11400..68cm..1z •Frezja 73.. 23.10 KONRADEK..🌻..3550..60 cm 6M 7075..70cm..2z •Megji…… 23.10 PAWEŁEK..🌻.. 3360..35 cm 6,5M 9150..2z •Ona24..... 24.10 LAURA..🌻..3080...50 cm 5,5..6900...70 cm..3z •Celebre23..24.10 LAURA..🌻..4010..53cm 7,5M..ok. 10000 72 cm..4z •asia_20... 25.10 ARTUŚ..🌻..4240...60 cm 8M 13000...86cm..8z •Dota28.... 26.10 KONRADEK..🌻..3480...60 cm 8M 7900..73cm.6z •ewcia26.. 30.10 JULECZKA..🌻..3000...57 cm 8,5M 8500..6 z •stysia 74.. 04.11 ZUZANNA..🌻..3620..54 cm 8M 9300. 75cm..6z

Gość Sylwia30
Ta wieś nazywa się Obora :( Maja zmienic nazwe ale kto wie jak to długo potrwa, i czy napewno zmienia) My przespałysmy druga noc z jedna pobudka na cycunia i każda w swoim łóżku ;) ... oby tak dalej Eli wciągnbełam Cię na swoją liste gg.

Hej.Nie zaglądałam bo komputer złapał jakiegoś wiruska i sam mi się wyłączał ale braciszek naprawił więc znów jestem. Eli-ja myslę ze możesz wpisywać też swoją wagę.Wkońcu chyba nie będzie między nimi dużej róznicy jakby zważyłą go doktór a Ty. Ja podaję co miesiąc wagę i wzrost (no chyba że nie mogą akurat jej zważyć czy zmierzyć bo coś tam) bo chodze z nią na taką comiesięczną kontrol.Stwierdziłam że lepiej kontorlować rozwój dziecka a lekarka przy okazji bada małą,ogląda dokładnie,waży,mierzy,daje jakieś wskazówki co do żywienia itd więc myślę że warto raz w miesiącu sie przejść.Teraz mamy wizytkę 24 sierpnia. Witam nową mamę! Zajrzę później bo jestem w połowie śniadania a mala zasuwa w chodziku zawsze wtedy więc lecę skonsumować śniadanko zanim jej się znudzi to bieganie w chodziaku :)

Sykwia 30 to dobrze ze mnie wciagnęłaś :) Teraz jeszcze zagdaj to tez będe miec Twój numer. A tak w ogóle to dostałas na pewno listę z naszymi adresami i tam było sporo numerów gg wiec powinnas je juz danwo mieć. Dostałaś? Waga mój mały te z tak cos kiedys zjadł - jakiąc cząsteczkę plastikową od czapki bo jakis bezmyslny producent ubran zrobił przy czapce takie troczki z plastikowym zakonczeniem które sie dało zdejmowac. Zorientowałam sie, że się daje zdjąc jak juz tego nie było. I nie wiem czy to on zjadł czy wczesniej samo odpadło bo zorientowałam się po tym jak juz te troczki trafiły do buzi. Miałam obserwowac kupy ale szczerze mówiąc zapomniałam ;) I nic się nie działo. Myslę, że obserwuj kupy i małego. Ewunia 21 a Ty nie wybrałaś sie na casticg? Powinnyście się dziewczyny zgadac i razem pojechac. Na waszym miejscu to bym sie dogadała i spotykała. Karen Ko co u Ciebie? mam adzieję, że wyjechalas i dlatego cie nie ma . mam nadzieję, że przed szpitalem sie jednak ustrzegłaś. Delphi 31 gdzie sie podziewasz? jak Natka? Siedzi? Zorientowalam się, że Kamil sam siada. Nie wiem jak bo jakoś tego nie zauważyłam ale juz parę razy wydawało mi się, że sobie leżał a potem sie skapnęłam ze siedzi. Nie wiem od keidy to umie.

Witam Was kobitki. Widze że wczoraj pisałyście do późna.Ja coś dziś nie mam weny.Chyba później się do Was odezwę.Miłego dnia.

Eli my z Ewunią wcale nie mamy do siebie tak blisko.Jakieś 40minut jazdy autobusem, bo o ile dobrze pamiętam to Ewunia jest z Wesołej. A wogóle to czemu nie bywasz na gg?? Sylwia a czy ja tez mogę dostać Twój numer gg??

Witajcie tyle napisałyście że hohoh i jak tu odpowiedzieć każdej:) u nas z siedzeniem nadal kiepsko , jak się Nati posadzi to siedzi parę sek i pada.. z drugiej strony sama zaczyna siadać także już zgłupiałam w tym temacie..idziemy 2 siepnia do ortopedy to się okaże czy wszystko w porządku i czy siedzenie ją po prostu nudzi bo woli pełzać.. z jedzeniem też kiepsko, tak jak i u was chyba przez te upały..ale za to jak ja jem to włazi mi do talerza i wtedy trzęsie się żeby jej też dać.. chleb wcina , chrupki i zaczęłam jej dawać biszkopty. kupiłam też kaszkę po 9 m ale jakieś zielone kupki ma po truskawkowej. Czy wy już wprowadziłyście jakieś potrawy ze słoiczków po 9 m? napiszcie jakie i jak dzieciaczki je znoszą. Za wszystkie zdjęcia bardzo dziękuję szkraby pięeeekne.. jeszcze jedno pytanie Nati ma już 2 ząbki. nie wiem czy je już myć i czym? Myjecie już zęby waszym Elfom? pzdr dla all

Delphi 31 my myjemy ząbki taką malą szczoteczką dla dzieci. chociaz musze wymienic na inna bo ta chyba za twarda. Tygrysicaaa czasem bywam na gg ale ostatnio rzadko i krótko bo czasu jakos nie mam i w domu rzadko bywam .Po prostu na siebie nie trafiamy bo ty chyba bardziej woczorami bywasz jak ja dawno śpię :)

Agus przeczytaj co napisła o tym castingu Tygrysicaaa. I co nadal uważasz że to super zabawa dla dziecka? Jestem bardzo ciekawa Twoich argumentów po co to robić. Napisz mi proszę czekam z niecierpliwością. Człowiek uczy się całe życie więc może ja też zmienię zdanie... bo jak na razie to wiem tylko od Ciebie że niby nie na pokaz , więc dla czego? Eli i co doszły zdjęcia? Wysłałam do kilku z Was ale nikt nic nie pisze więc chyba klapa.

Gość frezja73
Witam, Delphi, ja myje. Moj maly ma az dwie szczoteczki. jedna fajna, nie pamietam firmy od wieku zero, a druga nie moglam sie oprzec bo zobaczylam w rossmanie taka fajna zamiast uchwytu do trzymania jest taki jakby gryzak gumowy. tzn. to jest tez uchwyt, ale taki fajny okragly ze nie ma szans go sobie za daleko wsunac;)) i super fajnie otwiera juz nawert buzie jak mu chce wyczyscic. Kupilam tez paste, ale chyba sie zapedzilam i sobie lezy. Wybieralam pol godziny, kupilam ale na to chyba za wczesnie. Mysle ze sama woda wystarczy, jak myslicie? Wroce jeszcze co do kawy. Co prawda juz dlugo nie karmie, ale jeszcze pamietam jak to bylo. Jedna slaba rozpuszczalna z rana z mlekiem na pewno maluchom nie zaszkodzi. Super dziewczyny -te co sie buduja, wybudowaly badz beda budowac. Swego czasu opowiadalam wam swoje przejscia z sasiadami w 10 pietrowcu. I mamy juz tak tego serdecznie dosc, takze chyba sprzedamy moje mieszkanie (mieszkamy w drugim po rodzicach N.) splace kredyt do konca i za to co zostanie tez kupie dzialke. Niech sobie stoi, a jak tylko bedzie taka mozliwosc to tez mi sie marzy wybudowanie domku, baaardzo! Skorzystam wtedy z Waszych doswiadczen:))!!! ja k podpowiecie oczywiscie... Eli i ja w koncu dostalam zdjecia od Ciebie, dolaczam do grona- rzeczywiscie super fryzurka i swietnie Ci z ta grzywka. Megji nie mam okazji kapac Konradka w takim prawdziwym basenie. Aquaparku jakos sie jeszcze boje, ale gdybym miala przy domku napeno bym czesto korzystala, na pewno rewelacja!!! waga i jak tam franek? poradzil sobie z rozkiem? na pewno da rade.. Sluchajcie nie wiem czy dobrze robie, ale te sloiczki po 9 miesiacu to pikus. Moja maly chocby nie wiem ile wczesniej zjadl jak widzi ze ja jem to poprostu wszedl by mi do talerza. Wspina sie pomnie, robi wszystko zeby mu tylko dac sprobowac. oczywiscie "oszukuje" go ziemniaczkiem z maselkime i takimi rozymi, ale od ladnych paru dni nie wiem czy powinnam daje mu swieze oplukane malinki i swieza rozgnieciona brzoskwinie. Jak myslicie moze go to uczulic? Najwiecej watpliwosci mam co do malin. pozdrawiam serdecznie z lekko zachmurzonego szczecina

nie uciekam nie uciekam :) eli czytam na bieżąco tzn. nadrabiam przede mną mam kartkę co odpisać ale nie mam kiedy bo codziennie wychodze rano a wieczorem mąż oblega kompa Dziś poboksuję się z nim najwyzej i jakos wam odpiszę :) Megji udanej imprezy - i nie dzwoń do domu za często pytac się jak dizeci :) !!!