Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chicken

do reniki i mimiru cd .... i do krytykujacych renike

Polecane posty

Gość chicken

spokojnie panie nie ma co sie unosic ja tylko mam problem a wy juz od razu krzyczycie o swoich pogladach co do reniki.skoro ja ja o to zapytalam to do niej mam szacunek i wam g... (za przeproszeniem) to tego..wracajac do tematu...... mimiru, ale ja zwymiotowalam druga tabletke z opakowania.nowe tabletki bralam od niedzieli a w poniedzialek zwymiotowalam - czyli to byla druga tabletka z opakowania.wczesniejszy tydzien powiem ze byl...hmm. troche smakowity wiec sie troche obawiam.. ale zaznaczam ze druga zaraz po tej zwymiotowanej wzielam,zeby nie bylo ... :D:D wiec chyba nie mam sie czego obawiac ?? jak myslisz?? z gory dzieki za odpowiedz.probowalam wejsc na wasze forum tzn wyslac maila do reniki ale mialam jakies problemy z tym :/:/ wiec prosze wypowiedz sie tutaj jesli mozesz.ta prosbe kieruje oczywiscie tez do mimiru..ciao :*:*

Gość ale mi pojechalas.. hahaha

Gość przykro mi ale
to ja ci pojechałem

Gość wof
daruj sobie ttakie teksty bo dla mnie wyrocznia nie jestes.. wiec spadaj na drzewo przedstawicielu malpiego gatunku..ciao

jeśli wzięłaś zaraz drugą to nie ma problemu :) rozumiem że teraz chcesz wziąć 20 zamiast 21 bo ci o tą jedną ubyło - też nie problem :) pozdr

Gość chicken
ok wielkie dzieki strasznie mi pomoglas..a tymi zazdrosnikami sie nie przejmujcie :*:*:*