Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nerwus

Kochane Panie, co ja bym bez Was zrobił...

Polecane posty

Gość Nerwus

Cześć dziewczyny drogie. Przepraszam, że tak bezczelnie wszedłem na teren Waszego wspaniałego forum, ale potrzebuje danych :) Sprawa ma się tak. Jestem ze swoją cudowną dziewczyną 3 lata i w tym czasie mieliśmy dwa "stresy ciążowe"...przy czym drugi jest w tej chwili. Dziewczyna jak zwykle spokojna, a ja się denerwuje, przeliczam, wyliczam, szukam objawów i tu pada moje pytanie. Wiem, że ginekolog wie bardzo dużo, ale kobiety, które miały okazje być w ciąży, albo wręcz przeciwnie, uniknęły jej, a szukały objawów będą na pewno w stanie mi pomóc. A więc, moje słoneczko od 3 miesięcy nie bierze tabletek. Po ich odstawieniu każdy kolejny cykl był coraz dłuższy (30, a potem 35 dni...) nadszedł czas na trzecią miesiączkę i....nic...oczywiście dochodziło między nami do zbliżeń, ale zawsze "zabezpieczonych"...acha słoneczko moje ma też usunięty płat tarczycy i czy może to mieć wpływ na regularność okreu? Objawów nie ma żadnych, biust nie boli, brzuszek ok, a jeśli chodzi o "tamto miejsce..."...chmmmm, wczoraj pieściłem moje kochanie i była tam dośc sucha, a w środku wydaje mi się, że takjakby "spuchnięta", czy jest to objaw czegokolwiek? Będę Wam wdzięczny za każdą odpowiedź i wiem, że dzięki Wam na pewno dowiem się czegoś mądrego, proszę, nie zawiedźcie znerwicowanego samczyka :)

Gość Nerwus
Acha i chciałbym zaznaczyć, że test nie wchodzi raczej w grę na razie, bo dziewczyna...nie chce się denerwować :/

Gość Nocnik
po odstawieniu tabletek rozne dlugosci cykli sa jak najbardziej normalne.nie panikuj.papa