Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dindi

Kiedy zaczyna rosnac brzuch w ciazy??

Polecane posty

Gość dindi

jestem teraz w siodmym tygodniu (wg zasady,ze wiek ciazy liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki),ale wynik hormonu hCG mam na poziomie 5 tygodnia.Ciekawa jestem kiedy brzuszek zacznie byc widoczny.Nie jestem szczupla,zawsze cos tam mialam na brzuchu.Ciekawa jestem jaki bede miec brzuch na poczatku czerwca-to bedzie poczatek szostego tygodnia.Ide wtedy na wesele do kuzynki i nie wiem czy bede w ogole w stanie.A jak bylo u Was?Kiedy brzuch zaczal byc widoczny?

Gość Ciekawa...
Powiem Ci, ze to chyba u kazdego indywidualnie, moja kolezanka jest w 5 miesiacu i nie widac w ogole brzuszka ;) ale ona ogólnie miała wklesły, a teraz ma taki płaski :P Z tego co wiem, to wlasnie w 5 miesiacu brzuszek powinien byc juz widoczny ;)

Gość dindi
Oczywiscie na poczatku czerwca bede w szostym miesiacu,a nie tygodniu:)

Gość mamamajki
mialam brzuch juz w czwartym miesiacu... to jest rowniez uzalenione od ulozenia dzidzisia... jedne brzuchy maja plaskie inne streczace inne lekko do szpica... roznie .. bo kazda z nas jest inna:)

Gość Wikaaa
Jestem w 5 miesiącu i brzuszk mam mały. Pod ubraniem prawie niewidoczny:-). Co Ty mówiesz że w na początku szóstego tygodnia nie bedziesz w stanie iśc na wesele? no chyba żeby coś nie grało ale bedzie ok. Ja rodze w lipcu a wesele mam w czerwcu i na początku lipca i mam zamiar się na nich bawic ;-)

Gość a ja
chodziłam do 7 miesiąca do pracy i nikt nie widział- było to latem