Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niessspokojna22

Czy jestem w cizay po pettingu??Prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość Niessspokojna22

Witam wszystkich.Mam straszny problem, nie spie juz od 2 dni.Od 5 dni spoznia mi sie okres.Dwa tygodnie temu uprawiałam z chłopakiem petting.Ale nie miał wytrysku w poblizu mojej pochwy,tylko w momencie szczytowania odwrocił sie ode mnie,czy jest mozliwe ze zaszlam w ciaze??Ostatnio sie poklocilam ze swoim chlopakiem, bardzo sie stresuje, juz nawet wymiotowałam,czy to ciaza.Jezu tak sie boje.Napiszscie czy moge byc w ciazy.(dodam ze biore tabletki,ale raz jednej nie wzielam i nie odczekałam wymaganej ilosci dni)ALe przeciez on nie spuscił sie we mnie,ani obok mnie.Pomozcie.

Gość .....................
z tego co napisalas to ryzyko ze jestes w ciazy jest zerowe, a okres spoznia Ci sie prawdopodobnie dlatego ze sie denerwujesz, kup sobie test, to Cie uspokoi i wyluzuj :D

Gość jiiiha
trzeba tu powtorke zrobic z innego wlasciwie podobnego watku, ale problem wydaje sie byc coraz powszechniejszy. jest tak ze plemnk ma zadziwiajaca zdolnosc do przetrwania, natura tak to ulozyla zeby gatunek jak najdluzej przetrwal, czy to reka, przescieradlo, żołądek, wiec wydaje sie, calkiem powaznie ze masz problem a droga moze byc kręta, odrobina spermy odrobina śliny, potarcie reka waginy, nawet juz w ubikacji po, no ale znasz ojca, no i lepiej powiedz szybko rodzicom i pozniej tym gorzej jak najszybciej

Gość oczywiscie
Dziewczyno, uspokoj sie! Nie jestes w ciazy. Opoznienie okresu masz tym wieksze, im bardziej sie stresujesz. Przerabialam to nie raz. Kiedys spoznil mi sie ok. 14 dni (oczywiscie tylko przez moje nerwy, bo sytuacji "sprzyjajacej" nie bylo). Wiec wyluzuj, nie martw sie i bedzie ok. Zreszta mysle, ze w duchu sama to wiesz, lecz po prostu potwierdzenia potrzebujesz :) Pozdrowionka.

Gość jiiiha
obys sie nie mylila (czego absooolutnie nie zycze), ale roznie moze byc, lepiej poradzic sie mamy, mniejszy stres potem bedzie

Gość a ja... buuuuuu
zastanawiam sie czy można zajść w ciąże jeżeli się wytzre w "tym" miejscu ręcznikiem w który godzine wcześniej wycierakl rece ze spermy chłopak ?? tylko bez głupich txt napiszcie co myslicie plz

Gość jiiiha
poprostu nie ma watplipowscji ze mozna, a nawet trzeba, tzn jest to b. mozliwe, choc oczywiscie niekonieczne ale jest taka mozliwosc uwazaj tez na siadanie na jego przescieradle (jezeli oczywiscie go odwiedzasz) i jestescie tak blisko pamietaj strzezonego prezerwatywa strzeze i jak sie z nim witalas to zanim pojdziesz do kibla to umyj rece, bo nic niewadomo co robil przed twoim przyjsciem