Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anicetka

przedporodowa nuda

Polecane posty

Gość Anicetka

czesc ciezarowki!! czy macie jakies sposoby, by zabic nude ostatnich tygodni ciazy?? Mam termin na 15.03 i nie wiem co z tym czasem poczac. Wszystko juz przygotowane dla potomka, posprzatane. Poza tym wszystko wydaje mi sie takie blahe, niewazne. Wszystko procz porodu i dzieciatka w brzuchu. Najchetniej polozylabym sie i czekala na skurcze. Poradzcie prosze! pozdrawiam

Gość Anicetka
Nie rozumiem po co mi kasa? Nie planuje oplacac cc wole tradycyjny sposob

Gość W.P.
A jak dzidziuś?? Wierci się?? Ciekawa jestem jak często go czujesz, bo ja jestem w 26 tygodniu i czuję dziciątko tak ze 3 razy dziennie. Czy to nie za mało?? Jak było u ciebie??

Jako mama dwuletniego już szkraba dobrze Ci radzę : pośpij, poczytaj, pooglądaj filmy i jeszcze trochę poodpoczywaj bo długo nie będzie Ci to dane. Pozdrawiam!

witaj Anicetka, ja też od dwóch dni w przedporodowej nudzie - lekarz zabronił do pracy łazić, więc siedzę na dupie i się nudzę;) zakupy jeszcze przede mną - tzn. łóżeczko z kompletami pościeli, pieluszki, kosmetyki; najgorsze, że auta nie mogę prowadzić, więc czekam na męża aż znajdzie chwilkę...no normalnie uzależniona się stałam od otoczenia;)) a termin mam na koniec marca - początek kwietnia, z tym, że Żabcia moja trochę się pchać na ten świat zaczyna! a Ty jak się czyjesz? pozdrawiam, pa

Gość Anicetka
czesc dziewczyny, dzieki za odzew. 1. W.P. ruchy czuje tez ok. 3 razy dziennie, najwiecej i najmocniejsze wieczorem. Teraz sa slabsze i mniej uciazliwe niz pare tyg temu i dobrze bo wtedy te kopniaki bywaly niezbyt mile. W 26 tyg jeszcze pracowalam wiec w ciagu dnia nie czulam ruchow (pewnie go usypialo bujanie). 2. Balbina ja tez mam dwuletniego szkraba ale teraz zajmuje sie nim w wiekszosci moja Mama, ja nie mam sily wychodzic z nim na sanki. To tez jest powod dla ktorego moja niedoleznosc mi doskwiera. Nie moge malego wziac na rece, nie mam sily sie bawic itd. 3. iAGA czemu lekarz zabronil Ci prowadzic? ja dzis sama na badania pojechalam, chociaz to nie wymaga wysilku. Moj synek sie nie pcha niestety na swiat. Jeszcze jakis czas temu skurcze przepowiadajace byly naprawde silne i czulam ze to juz niedlugo. Od 2 dni sa b.slabe, lekarz nie uwaza tego za powod do niepokoju, kazal czekac. Ale jak przenosze to chyba zwariuje!! A tego obawiam sie najbardziej. Czy macie jakies doswiadczenia w tej kwestii?? Na KTG bylam i wszystko ok, mam juz rozwarcie na 2 cm (ale przy drugim to podobno nie jest zwiastun szybkiego rozwiazania). Kto mi powie kiedy ja urodze??

A co powiesz na ciekawe filmy? Powinnaś zakupić filmy na dvd i upajać się spokojem, ciszą i wspaniałą fabułą popijając ulubione napoje i racząc się zdrowymi przekąskami. Produkty dostępne są na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.