Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obcasik

czy ktoś używał PATENTEX OVAL

Polecane posty

Używaliśmy w młodości i dodam że uczucie gorąca jest bardzo dziwne, i wyraźnie szczypie... Faktycznie smak to ma momestosa albo innej radioaktywnej chemii. No i moja miła miała grzyba potem zaraz. Ta zabójcza piana robi nieźle spustoszenie w mikroflorze pochwy...

Gość eeeeeeeeeeeeehhhheeee
weszłam tutaj bo myślałam ,że chodzi o ten krem chyba z L'oreala co niby poprawia OVAL twarzy a tu widzę ,,seks oralny raczej odpada''...a tak w ogóle to co to jest ten petenex oval?

Gość Bea27
dodam że dobre tylko dla napalonych zakochanych globulka rozpuszcza sie w wilgoci pochwy jak mało podniecenia i wilgoci to globulka pali w srodku żywym ogniem!!!

Ale jeżeli kocham się ze swoim friendem a on zakłada gumę to po co mi globulka! Traf że akurat pękła! Nie wkładałam jej przed stosunkiem tylko minutkę po! Rozpuściła się w 2-3 minuty! A przykład 17-letniej małolaty która się wykompała nie jest zbyt obrazujący moją sytuacje! Pozdrawiam

Ale jeżeli kocham się ze swoim friendem a on zakłada gumę to po co mi globulka! Traf że akurat pękła! Nie wkładałam jej przed stosunkiem tylko minutkę po! Rozpuściła się w 2-3 minuty! A przykład 17-letniej małolaty która się wykompała nie jest zbyt obrazujący moją sytuacje! Pozdrawiam

Gość RÓB JAK CHCESZ
Globulke wklada sie 15-30 min PRZED!!!! stosunkiem, a nie PO!!!! Plemnikom ta minuta wystarczyla. Ale jak jestes madrzejsza to rob jak chcesz. I jesli masz juz tak wyrobione zdanie w tym temacie to po co zadajesz takie pytanie?? Globulka nie jest antykncepcja po stosunku (jak postinor) tylko przed.

Gość ALE TY JESTEŚ TĘPA
Bo jak ktos używa prezerwatyw i globulek to zazwyczaj po to zeby w ciaze nie zajsc. Trzeba bylo od razu,ze chcesz miec dziecko. Ale z tonu twojej wypowiedzi wynika, ze na razie nie chcesz wpadki. Mam nadzieje, ze nie jestes jednak w ciazy bo takiej tepej matki nikomu nie zycze :D

Gość Angusa
Zdazylo mi sie uzyc....i...bylo mokro i wlasciwe nic nie bylo czuc:)Jak taplanie sie w roztopionym masle....malo podniecajace....za to bez jest (z tabletkami) zajebiscie:)

niektore maja skoutki uboczne(pievzenie itp) niektore nie ja nie chcebrac tabletek dlatego mysle o globilkach niestety prezerwatywa ostanio trovhe zawiodla wiec zamierzam coś do niej dolaczyc i chyba globulki beda najlepszym rozwiazaniem

Gość kajusia-ooo
od kilku miesięcy współżyję z moim chłopakiem i zawsze używamy patentex oval i prezerwatwy w połączeniu. Jeszcze nie zaszłam w ciążę a odbywam stosunek raz w tygodniu. Sa pewne minusy używania tych globulek ale nie jest tak źle, a ja wolę być pewna prawie na 100%. Trochę leci po nogach gdy się rozpuści. Bardzo niewygodna przy zmianie pozycji. Troche piecze i to uczucie gorąca, gdy się rozpuszcza. Z zapachem nie jest tak źle, w sumie to nawet nie czuć. I jest fajny poślizg jak już się rozpuści :-) Ogólnie to polecam. Pozdrawiam.

Gość nieziemsko
a co wtym fajnego ????? Trochę leci po nogach gdy się rozpuści. Bardzo niewygodna przy zmianie pozycji. Troche piecze i to uczucie gorąca, gdy się rozpuszcza. Z zapachem nie jest tak źle, w sumie to nawet nie czuć. I jest fajny poślizg jak już się rozpuści kurwa o czym piszesz ze takie fajne, ktory z tych fajnych wlasciwosci jest najfajniejszy ????

jesli Ci nie odpowiada to nie wypowiadaj sie bo nic nowego i mądrego tutaj nie wnosisz

Gość kajusia-oooo
6 szt ok.15zł, a 12szt. ok.25zł.

Hej ^^ Widze, że trwa tu ostra dyskusja. Ja na pierwszy raz oczywiście uzywałam patentex\\\'ów & prezerwatywa Durex =) Ale znienawidziłam te globulki boooo Czuje sie jakbym miała okrez..i jeszcze musze czekać jak ona sobie wypływa brrr no ale ubezpieczony zawsze bezpieczny. Ostatnio nie mielismy gumek, zgodziłam sie na sam patentex i stosunek przerywany. No i udało sie =) Ale teraz mam wątpliwosci, tak jakos jestem nieufna, fok mój chłopak mówi, że doszedł na zewnątrz noo ale tak jakoś... Noo i miałam dni płodne wiec oczekuje terez na okres. A wiec jak myslicie mam szanse ? =) nie byc... Pozdrawiam

Gość gość1543ddee
Bardzo skuteczny srodek . Niektorym moze przeszkadzac nadmierna ciepłota i kwasny odczyn, ale spokojnie wystarczy wsadzic tuz przed koncem . A jest to tez doskonaly srodek jako dodatkowe zabezpieczenie-po, jesli nie do konca jestesmy przekonani czy mozemy byc bezpieczni. Znacznie delikatniejszy jest Delfen (pianka) ale oba to wspaniale srodki .

Gość rezerwa
uzywalismy patentex przez 8 lat i uwazamy , ze jest cudowny mysle , ze ludzie są mało swiadomi ! stosunki byly wspaniale 30-60 min itd itd , poprostu trzeba sie uczyc , ale w tym temacie ponoć wszyscy wszystko wiedzą itd itd