Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinka

badania przed..

Polecane posty

Gość carolinka

hej mam pytanie jakie badania powinien wykonac badz zlecic lekarz przed przepisaniem pigulek antykoncepcyjnych?

Gość praktycznie zadne
:P

Gość jak to zadne
musi zrobic cytologie, zlecic badania krwi (poziom glukozy, próby wątrobowe).. dobrze by bylo zbadać poziom hormonów :P

za duzu flipinek;p... zadne (bo zadne nie podstawia diagnozy, ktore sa dobre) jesli wywiad przeprowadzony przez lekarza nie stwierdzi np. problemow w rodzinie z zakrzepica, etc.

Gość jak to zadne
jakich filipinek? od niedawna biore tabletki i mialam je robione! i nie sa one po to zeby dobrac najlepsze (chociaz po to po czesci tez) tylko zeby sprawdic czy nie przeciwskazan zdrowotnych! nie wiem czy wiesz, ale tabletki np. zwiekszaja poziom cukru we krwi, co w niektorych przypadkach moze prowadzic do cukrzycy! wiec nie madrz sie ze zadnych :p

Gość cóż ja biorę
od pół roku i jakoś lekarka na żadne badania mnie nie wysłała ani przed zapisaniem ani po, choć moja mama ma problemy z krążeniem, żylaki...

Gość jolo34
P co badania, lekarz wypisuje produkty tych firm które go najlepiej do tego zachencaja, poprzez odpowiednie gratyfikacje