Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinker

Grypa w 1wszym trymestrze!

Polecane posty

Gość Tinker

ratunku! czy ktos wie cos wiecej o tym jak grypa wplywa na ciaze w 1wszym trymestrze? Wiem ze nie wolno mi stosowac nawet aspiryny, jest zbyt niebezpieczna, ale wychodzi na to ze bralam ja zanim sie dowiedzialam o ciazy i prawdopodobnie przechodzilam z nia cale 5 tygodni!

Gość zapytaj lekarza
Ja gdy nie wiedziałam jeszcze ,ze jestem w ciazy tez bylam przeziebiona i leczylam sie na własna reke-polopiryna,grypolek...Lekarz powiedzial,ze to nie zaszkodzilo maluchowi,ale taka prawdziwa grypa moze byc grozna.Bardziej od tych lekow,wiec radze spytac lekarza. Pozdrawiam i nie martw sie na zapas

Gość do autorki
czesc . Nie chce cie straszyc ale ja tez mialam grype nie wiedzac ze jestem w ciazy.Cieszylam sie tylko 1 tydzien dzidziusiem juz go nie ma .

Gość Tinker
ojej, 1 dzien! :( tak mi przykro... ale nie martw sie- na pewno sie uda nastepnym razem- trzymam kciuki! moj maly fasolek ma mocne tetno i lekarz powiedzial ze nic mu nie jest! mam juz zdjecia usg :)

Gość Anette79
Kazdy organizm jest inny. Ja na poczatku ciąży chorowałam ze dwa razy, tez nie wiedzialam o ciązy i raz zazyłam aspirynę i piłam alkohol. Moze to było do 2 tygodni od poczęcia,bo dzidzi nic nie jest. Lekarka tez mówiła zeby sie nie martwić,ale najlepiej idz do lekarza i zapytaj.Teraz moja dzidzia ma 4 miesiące i prawdopodobnie dzis sama złapała grypę :(

Gość
Kochana jeśli do tej pory nic się złego nie stało, to już nie powinno. Moje maleństwo niestety, nie wytrzymało infekcji i przestało mu bić serduszko (9 tc). Ale każdy organizm jest inny, porozmawiaj z lekarzem jak się wzmocnić. Myśl pozytywnie, a wszystko będzie ok! 🌼 pzdr

ja chorowałam na grypę w pierwszym trymestrze ciąży,pod koniec choroby trafiłam do szpitala z lekkim krwawieniem-lekarze twierdza ,że to przez tą grypę,ciąże jednak uratowali a na dziecko nie miało to żadnego wpływu-jest zdrowiusieńka :)