woman_in_fire 0 Napisano Marzec 3, 2005 czesc dziewczymy wpisujcie tu swoje numery 1 jesli chodzi o antykoncepcje hormonalna wiem ze nie na kazdy organizm tabletki dzialaja tak samo ale mimo to wpisujcie na czym sie nie zawiodłyście. do grudnia moim nr 1 byly novynette ale od tego czasu jakos kiepsko sie czuje (dodam ze przedtem baralam je od czerwca) teraz czekam na wizyte u lekarza i zmiane tabletek wiec dzielcie sie swoimi typami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość właśnie ja też jestem ciekawa Napisano Marzec 3, 2005 jakie pigułki anty.uwazacie za najlepsze?:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beyonce81 Napisano Marzec 3, 2005 Ciekawy topik,szkoda,ze malo osob pisze.Sama jeszcze nie bralam tabletek,chociaz planuje.Np.moja przyjaciolka chwalila sobie Minulet.Pozdrowki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odświeżam..... Napisano Marzec 4, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marvelon Napisano Marzec 4, 2005 polecam marvelon od 12 lat biore 100% zabezpieczenia....zadnego tycia,pryszczy itc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woman_in_fire 0 Napisano Marzec 4, 2005 a nie łapałaś zadnych infekcji po marvelonie?i ile kosztuje mniej wiecej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leela 0 Napisano Marzec 4, 2005 YASMINE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Calineczka24 Napisano Marzec 4, 2005 Jeanine! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile kosztują Yasmine Napisano Marzec 4, 2005 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Harmonet Napisano Marzec 5, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woman_in_fire 0 Napisano Marzec 5, 2005 no ja slyszalam różne opinie na temat Jeanine vel Yasmine vel Valette ale chyba zapytam o nie mojego ginekologa bo to podobno obecnie najlepsze tabletki na rynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marvelon Napisano Marzec 6, 2005 noc cos ty!!!zadnych infekcji,zero nadzerki.Dla mnie najleprzy jest wlasnie marvelon,ale dla innych moze byc najgorszy. Kosztuje od 28zl. do 31 zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annie 0 Napisano Marzec 6, 2005 Logest jak dla mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woman_in_fire 0 Napisano Marzec 9, 2005 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarodziejka78 0 Napisano Marzec 9, 2005 Regulon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marusia 0 Napisano Marzec 9, 2005 leela--> na razie mówimy o tabletkach, co są w polsze dostępne, na yasmine trochę pewnie poczekamy jeszcze. jęzeli chodzi o moje odczucia, to brałam mercilon, harmonet a teraz jeanine biorę, i na żadne z tych tabletek nie narzekałam i nie narzekam, nie miałam żadnych skutków ubocznych, nawet po tej \"strasznej\" jeanine \"z końską dawką hormonów\" ;), którą tyle dziewczyn straszy, że jest taka i owaka :) ale to wszystko jest indywidulaną kwestią, nie ma złotej tabletki, która by pasowała wszystkim kobietom, niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marusia 0 Napisano Marzec 9, 2005 women in fire__> yasmine to nie to samo, co jeanine. ma inna forme progesteronu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woman_in_fire 0 Napisano Marzec 10, 2005 ja w poniedzialek ide do ginekologa i zobaczymy na co mi zmieni novynette wpisujcie sie dalje dziewczynki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marvelon Napisano Marzec 10, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odswiezam Napisano Marzec 11, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woman_in_fire 0 Napisano Marzec 12, 2005 no dziewczyny podzielcie sie z nami swoimi doświadczeniami zebyśmy jakiegoś świństwa nie brały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość właśnie Napisano Marzec 12, 2005 dołączam sie do prośby jaka napisała moja przedmówczyni:-) Z góry dzieki za wszystkie opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kreseczka Napisano Marzec 13, 2005 polecam HARMONET- zero tycia, powiklań trądzikowych etc... łyka go też moja sister i przyjaciółka i też sobie chwalą te tabletki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kreseczka Napisano Marzec 13, 2005 polecam HARMONET- zero tycia, powiklań trądzikowych etc... łyka go też moja sister i przyjaciółka i też sobie chwalą te tabletki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woman_in_fire 0 Napisano Marzec 14, 2005 mi dzisiaj tez zapisal harmonet :) powiedzcie ile za niego płacicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anonimka 0 Napisano Marzec 16, 2005 chmmmm najlepsze w sumie to powiem , że nie ma porównania bo pierwsze i jedyne tabletki jakie przepisał mi lekarz to był to marvelon. Od początku świetnie sie czuła i nie miałam problemów z tyciem czy czymś podobnym. Biorę go juz ...... ohoho....chyba będzie 7 rok i jestem naprawde zadowolona. Pamietam że raz lekarka próbowała mi je zmienic na tańsze wypisała mi recepte na coś innego ale wróciłam do niej po dwóch dniach z recepta i powiedziałam że nie chce zmieniać na nic innego bo juz mam zaufanie do marvelonu i wszystko jest ok. koszt opakowania okolo 25 - 30 zł - w każdej wptece inaczej. PS. Każda kobieta ma inny organizm i absulutnie drogie babeczki nie kierującie wyborem tabletek tylko dla tego że koleżanka bierze i są super. Moje koleżanki zmieniały po 2-3 razy tabletki zanim dopasowały sobie te odpowiednie. Mi sie udało za pierwszym razem. PS2. Pilnujcie badan cytologicznych PS3. Znalazłam przed chwila gdzies forum .. cytuje: \"kupie tabletki antykoncepcyjne - marvelon...\" - a poszła ty do lekarza a nie na forum kupować, jeszcze takiej głupoty to nie widziałam!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina30 0 Napisano Marzec 16, 2005 ODdwuch miesiecy biore Jeanine w pierwszym miesiacu mialam caly czas lekkie krwawienia a raczej plamienie po polknieciu 21 tabletek nie pojawila sie miesiaczka ale zrobilam przerwe 7 dniowa i wzielam kolejne opakowanie .W drugim miesiacu zero plamien ale ostatnia pigulke wzielam 4 dni temu i powinnam dostac okres a tu nic .Okresu nie ma.Co sie dzieje???Rozwiejcie moje watpliwosci ze nie jestem w ciazy.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina30 0 Napisano Marzec 16, 2005 ODdwuch miesiecy biore Jeanine w pierwszym miesiacu mialam caly czas lekkie krwawienia a raczej plamienie po polknieciu 21 tabletek nie pojawila sie miesiaczka ale zrobilam przerwe 7 dniowa i wzielam kolejne opakowanie .W drugim miesiacu zero plamien ale ostatnia pigulke wzielam 4 dni temu i powinnam dostac okres a tu nic .Okresu nie ma.Co sie dzieje???Rozwiejcie moje watpliwosci ze nie jestem w ciazy.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach