Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza 18

na jezdzca

Polecane posty

dlaczego wiekszosc dziewczyn nie lubi kochac sie na jezdzca ??ja jeszcze nie prubowalam ale slyszlam ze to boli i nie jest tak fajnie . No ale jest taka pozycja i wiele osob ja uprawia .Co wiecie na ten temat ?? pozdrowka :D

jezuuu, to straszne!!! nie prUbój tego nigdy robić, bo po kilku takich jazdach członek twojego partnera zacznie niebezpiecznie uciskać cię w okolicy łopatek, a od tego już dostaje się garba i pryszczy na powiekach. niechybna śmierć cię czeka:-D

Gość paulinka_20
A ja lubię:) Jest wiele odmian pozycji na jeźdźca:) Każda przyjemna, mniej lub bardziej.

Gość konikowa panienka
taj jezdziec jest przyjemny szczegolnie jesli sie siedzi w.........miejscu odpowiednim np.ty siedzisz na buzi partnera.....a on cie delikatnie jezyczkiem lize mozesz tez delikatnie sie poruszac jak na jezdzcu to przyjemnooosscccpozdrawiam to jest bezpieczny seks bez mozliwosci ciazy!!!!

Gość konikowa panienka
taj jezdziec jest przyjemny szczegolnie jesli sie siedzi w.........miejscu odpowiednim np.ty siedzisz na buzi partnera.....a on cie delikatnie jezyczkiem lize mozesz tez delikatnie sie poruszac jak na jezdzcu to przyjemnooosscccpozdrawiam to jest bezpieczny seks bez mozliwosci ciazy!!!!

Gość boliii
boli jak huj i ciezko trafic:(

Gość a91567
no co Ty.ja zaczelam ta wspolzycie praktycznie i nic nie boli.wlasnie to taka pozycja ze ty kontrolujesz ruchy wiec nie ma prawa bolec

Gość Cool
Dziewczyny, to czy boli, czy nie, to zależy... na przykład od wielkości członka partnera lub naszego "wnętrza"; no i od kąta, pod którym członek penetruje to "wnętrze"... Stąd jedne panie uwielbiają ujeżdżać swoich ronczych rumaków (bo mają normalnie m3 z łazienką i osobną toaletą między udami), a inne nie (bo mają skromną kawalerkę...). Dlatego polecam poszukiwania innych (potem ulubionych) pozycji, najlepiej kilku, które można stosować na zmianę, żeby oczywiscie nie było nudno:)

Gość Cool
p.s. czy są na sali takie panie, które uważają, że nie ma nic lepszego od "pieska"? statystyki dowodzą, że to pozycja najmilsza naszemu żeńskiemu rodzajowi:)