goskasos 0 Napisano Marzec 5, 2005 Wiem ze do 12 godzin - bierzesz \"zapomnianą\" i o stałej porze następną tabletkę, a powyżej 12 godzin - pomijasz \"zapomnianą\", bierzesz normalnie następną, zabezpieczasz sie przez 7 dni... A co sie stanie, jak po 24 godzinach, gdy sie ocknelam ze zapomnialam poprzedniego dnia tabletki, wzielam 2 naraz, i w kolejne dni bralam juz wszystko zgodnie z \"rozkladem\"???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anana Napisano Marzec 5, 2005 przede wszystkim nawet jezeli minelo 12 godzin nie pomijasz zadnej tabletki, ale bierzesz zapomniana i planowo nastepna!! I koniecznie zabezpieczenie przez 7 dni. Jezeli minely 24 godziny to bierzesz 2 jednoczesnie, plus zabezpieczenie przez 7 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asiura Napisano Marzec 5, 2005 zgadzam sie z przedmówczynią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jednak Napisano Kwiecień 25, 2006 Dobra, wiem że to juz było maglowane tysiąc razy, ale upewnijcie mnie!:( Jak zapomniałam wczoraj tabletke, która biorę o 19 to teraz mam wziać 2 tabletki? :O Z nerwów to sie gubie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tez zapomniałam Napisano Kwiecień 25, 2007 Nie zawsze jest tak, że się bierze dwie na raz tabeltki jak zapomnisz .. ja jak zapomniałam w 1 tygodniu (minely 24 godziny)lekarz kazał mi wyrzucic te zapomnianą tabletke i dalej brac tak jak zawsze + zabezpieczac się dodatkowo przez tydzien ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach