Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania69x2

Zobaczcie moje Maleństwo

Polecane posty

Gość ania69x2

Witam wszystkie przyszle i terazniejsze mamusie!:))) Oto nasze maleństwo:))) http://www.toya.net.pl/~jacool/malenstwo/ Wraz z rozwojem Maleństwa stronka rowniez bedzie sie rozwijac Pozdrowionka!!!

No gratulacje :) Ciekawe co się urodzi :) Ja jeszcze nie mamusia,nawet nie mężatka,ale uwielbiam dzieci Pozdrawiam i zyczę zdrówka 🌻

Gość moniaaaa
Gratuluję :-) Życzę wszystkiego najjjjj i żeby ciąża minęła szybciutko i bez żadnych sensacji !!!! Pozdrawiam :-)

Gość zycze ci wszystkiego naj
ale roznie bywa, alepiej nie zapeszaj! :P

Gość ania69x2
dziekuje za mile slowa!!! obecnie zaczynam juz 20-sty tydzien ciazy i czuje sie doskonale.Juz niedlugo bede miala kolejne usg,wiec na pewno umieszcze je na mojej stronce.

:) jeszcze pamiętam swoje maleństwo na zdięciach USG. A dziś biega po mieszkaniu dwulatek. Gratulacje...będę tu zaglądać.

Gość ania69x2
serdecznie zapraszam iskierka72 P.S. Twoj Wojtuś jest naprawde słodki, mój mąż jak go zobaczył powiedział, że też chce takiego :))))) pozdrawiam

Gość hmmmmm
Ok ładne kolorki, ale gdzie szukać dzieciaka?

Gość to jest chore
dzieciak dzieciakiem ale wam na mózg pada normalnie. Też mam dziecko i jakoś nie robię z tego faktu ani z własnego dziecka ...cudu świata. Opamietajcie się trochę.

Gość ania69x2
do "hmmmmm" dzidzius jest na usg, bo jeszcze sie nie urodzil. obecnie jest juz starszy niz na tym zdjeciu,bo teraz ma 19-scie tygodni.wkrotce bede miala kolejne usg,to na pewno je umieszcze na mojej stronce. Do "to jest chore" jeden sie cieszy, ze moze komus cos uszczypliwie napisac,a inny ze bedzie mial swoje upragnione dziecko. to nic zlego,ze ciesze sie ze wkrotce pojawi sie moje Maleństwo.

Gość arkadia
do "to jest chore"!!!! dziewczyno!!!! przerażASZ MNIE!! jedyne co jest tu chore to twoje zachowanie!! nie cieszysz sie z własnego dziecka?? nie jestes z niego dumna?? twoja sprawa!! ale pozwol innym wyrazac swoja radość jak im sie zywnie podoba!! ...swoją droga skoro tak trudno ci zniesc czyjes szczescie to tu poprostu nie zagladaj!! ja też należe do rozentuzjazmowanych faktem bycia w ciązy sierpnowek :)) i pochwaliłabym się najchętniej całemu światu swoim malenstwem gdybym tylko miala taką mozliwość!! aniu 69x2 tak trzymaj :))) jesteśmy z toba :)) JA...I MOJ MALY WIELKI CUD :))

Gość ania69x2
Dzieki:)

Gość to jest chore
i to mocno.

Gość ania69x2
wujek bardzo kretynska rada_ a nie myslales czasem zeby siebie WYWABIC? moze juz najwyzszyczas, sadzac po twojej wypowiedzi to wydaje mi sie, ze to w twoim przypadku jedyne sluszne rozwiazanie! bo na leczenie jest juz za pozno! nie pozdrawiam!

Gość Pepsi Cola
Nie otwiera się

pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego na najbliższe miesiące maluszek jest śliczny!! a kiedy ma sie urodzić? sama pamiętam jak czule oglądałam swoje zdjęcia USG pozdrowienia również od mojego 2 - latka

Gość nie robi sie takich stron
głupia jestes i tyle

Gość ania69x2
witam Cie cieplutko Mamusio Tomusia! bardzo dziekuje za pozdrowienia!!! termin porodu mam na 5 sierpnia, jeszcze przede mna cale 21 tygodni. ciaza przebiega bez najmniejszych zastrzezen i miejmy nadzieje, ze tak pozostanie. obecnie z niecierpliwoscia czekam na pierwsze ruchy mojego Maleństwa! gorace buziaki dla Ciebie i Twojego Dzieciątka:) do "A jak ktos sie czuje....." sprawilas mi ogromna radosc tą stronka! dziekuje i pozdrawiam.

Aniu! Życzę dużo zdrowia dla Ciebie i Maleństwa :)

Gość anna32
No to już jest zboczenie. Zrób jeszcze zdjęcie cipska jak będziesz rodzić. Chore zaślepione babsko

oj, oj...widzę, że ktoś tu ma problemy i chyba powinien o tym pogdać ze specjalistą..Po co wchodzicie w ten topik i ogladacie a potem krytyka. Darujcie sobie...albo napiszcie we własnym temacie a nie tu zaśmiecacie wątek

Gość to teraz już płodami
się należy publicznie chwalić????

Gość ania69x2
iskierka72, zawsze znajdzie sie ktos komu bedzie przeszkadzala radosc innego czlowieka.moze to zazdrosc,a moze dowartosciowuja sie takimi krytycznymi odpowiedziami.....takiego TROLLA najlepiej nie karmic odpowiedziami, trzeba go ignorowac! iczka_dziekuje za dobre slowa!!!

Racja, racja...ignorujmy takich. Ania69x2 a kiedy następne podglądanie maluszka? Ja swojego małego oglądałam bardzo często, prawie co dwa tygodnie. Potem już się nie mieścił w całości na USG.

Gość ania69x2
iskierka72, jutro mam wizyte u lekarza więc bede wiedziala kiedy drugie usg. mysle ze w ciągu najblizszych czterech tygodni na pewno. moj lekarz stwierdzil, że ze wzgledu na dobre wyniki badan nie ma potrzeby robic mi usg czesciej niz trzy razy podczas ciazy,czyli teraz i ostatnie pod koniec ciazy. juz sie nie moge doczekac,kiedy zobacze moje Maleństwo! pare dni temu poczulam jak mi cos pulsuje co jakis czas w brzuchu,ale trwalo to krotko, dzis znow to uczucie powrocilo, bylo wyrazniejsze i czulam je dobre pol godziny z niewielkimi przerwami.poznym popoludniem znow sie pojawilo, cos mi sie wydaje,ze to byl moj Okruszek! A jak Twoj Wojtus znosi te mrozy? nie ma przez to zimno problemow zdrowotnych? napisz mi prosze jak przebiegala twoja ciaza, czy mialas dobre wyniki, ile przytylas itp. z gory dziekuje. gorace buziaki,pa

Aniu ( może lepiej Pani Aniu? :)), a jak się czujesz?

Gość ania69x2
iczka_wystarczy aniu:) czuje sie swietnie, bylam ostatnio przeziebiona (skutek dwugodzinnego stania po wpis do indeksu wsrod zaziebionych studentow), ale obecnie jest juz dobrze. staram sie jednak czesto nie wychodzic w te mrozy, bo zbyt duzego wyboru lekow w moim obecnym stanie nie ma. od samego poczatku ciazy jestem na L4, bo lekarz stwierdzil, ze w domku bedzie mi lepiej, niz w zaludnionej pracy. od poczatku ciazy czuje sie dobrze, nie mialam mdlosci ani zachcianek, nie czuje tez sennosci, wyniki sa doskonale, ostatnio badanie na toksoplazmoze tez wyszlo dobrze, oby tak dalej! pozdrawiam!

Aniu - i oby tak dalej! :) Zachęcam Cię gorąco do zainteresowania się już teraz różnymi szpitalami położniczymi tzn tym jakie tam panują warunki, jaki jest persolen itp. Pytaj Pytaj pytaj, pytaj kobiuet które tam rodziły. Bo z tego coc zytałam tu na forum to czasem można naprawdę nieźle że tak powiem wpaść ;/ Wierzę, że Ciebie to nie spotka :) pozdrawiam