Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaa

jak przyśpieszyc okres????

Polecane posty

Gość pytajacaaa

dziewczyny pomozcie Mi ,od 5 dni spóźnia mi sie okres boli Mnie brzuch i piersi,ale nie moge dostać okresu (zaznaczam ze napewno nie jestem w ciaży) wiecie moze jak moge przyspieszyc,mam dosyc juz tego bólu :-(

...nie martw się, dostaniesz \"upragniony\" okres! Skoro twierdzisz, że w ciąży być nie możesz, bo to niemożliwe, to innej opcji nie!!!! Jesteś teraz załamana, zdołowana, zamartwiasz się...to jest powód spóźniającego się okresu!!! Bądź dobrej myśli, wszystko będzie ok...inaczej być niemoże, Ty wiesz najlepiej!!! Głowa do góry-buziaki, pa!

Gość pytajacaaa
dzieki __Minka__ za słowa otuchy!!!! :-) ,mozliwe ze jest to spowodowane stresem, ostatnio duzo go miałam :-( ale naprawdę chciałabym juz sostac i zeby jak najszybciej sie zakończył,zeby nie czuc tego bólu :-( pozdrawiam,buźka

Gość a moze
a moze czarna malwa, Ci pomoze?? niestety ale wiem co to znaczy ból brzucha :-( my kobiety musimy cierpiec

Gość terakota
ej dziewczyny ostatnio zazstanawiałam sie nad tym czy jak się pije czarną malwe i po niej wystepuje normlany okres a na przykład kobieta nie wiedziala że jest w ciąży i piła czarną malwe i dotsła okres to czy ona poroniła ?? tak samo jak sie bierze te tabletki na wywowływanie okresu. jak to jest czy jeśli bierze się te tabletki i jest sie w ciązy to ten okres przychodzi czy nie ? zawsze mnie to zastanawiało bo tyle czytałam i tyle sprzeczności.... co wy o tym myślicie ?? o 1 przypadku i o 2

Gość terakota
ej dziewczyny ostatnio zazstanawiałam sie nad tym czy jak się pije czarną malwe i po niej wystepuje normlany okres a na przykład kobieta nie wiedziala że jest w ciąży i piła czarną malwe i dotsła okres to czy ona poroniła ?? tak samo jak sie bierze te tabletki na wywowływanie okresu. jak to jest czy jeśli bierze się te tabletki i jest sie w ciązy to ten okres przychodzi czy nie ? zawsze mnie to zastanawiało bo tyle czytałam i tyle sprzeczności.... co wy o tym myślicie ?? o 1 przypadku i o 2